Το πολυτελές all-inclusive brand "Paradisus by Meliá" ήρθε στην Ευρώπη – Στα Κανάρια τα δύο πρώτα ξενοδοχεία

23 Mar 2023, 14:03 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Το πολυτελές all-inclusive brand "Paradisus by Meliá" ήρθε στην Ευρώπη – Στα Κανάρια τα δύο πρώτα ξενοδοχεία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To πρώτο πολυτελές all-inclusive ξενοδοχείο Paradisus by Meliá στην Γκραν Κανάρια ανοίγει στις 25 Μαρτίου ο Όμιλος Melia Hotel. Στις 22  Μαΐου .θα ακολουθήσει το άνοιγμα του δεύτερου ξενοδοχείου αυτής της μάρκας, το Paradisus Salinas Lanzarote.

Το Paradisus Gran Canaria – πρώην Melia Tamarindos – ανοίγει με 297 δωμάτια και σουίτες. Το Paradisus Salinas Lanzaroteο (πρώην Melia Salinas), σχεδιασμένο από τον νησιώτη καλλιτέχνη Cesar Manrique, προσφέρει 282 δωμάτια και σουίτες και δέκα βίλες με κήπους με ιδιωτικούς κήπους και πισίνες.

Το πεντάστερο Paradisus Gran Canaria βρίσκεται μπροστά σε παραλία στην τουριστική περιοχή San Agustín του δήμου San Bartolomé de Tirajana και διαθέτει 297 δωμάτια και σουίτες.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται στο πρώην Tamarindos Hotel, ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία στα νότια του νησιού, το οποίο υπεβλήθη σε εκτενή ανακαίνιση.

Με το brand Paradisus, στόχος της Meliá είναι να προσφέρει μια ανανεωμένη προσφορά του παραδοσιακού all inclusive κόνσεπτ, μεταμορφώνοντάς το σε «Destination Inclusive». Επομένως, το ξενοδοχείο θα προσφέρει εμπειρίες που σχετίζονται με τη φύση του προορισμού, από εργαστήρια cooking μέχρι εκδρομές στα πιο εμβληματικά σημεία της Γκραν Κανάρια.

Κάθε ξενοδοχείο μας είναι εμπνευσμένο από τις αξίες του τόπου και ενσωματωμένο στο περιβάλλον του, τονίζει ο διευθυντής Operations της Meliá Hotels International, André Gerondeau. Γι αυτό το λόγο, προσθέτει, πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός του νέου κόνσεπτ πολυτέλειας με την τοπική κουλτούρα και φύση αποτελεί κλειδί για τη δημιουργία και προσφορά στους επισκέπτες μας μιας πραγματικά μοναδικής διαμονής.

Η Meliá επισημαίνει ότι τόσο τα κλινοσκεπάσματα όσο και άλλες  ανέσεις αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα και βιώσιμα υλικά που σέβονται το περιβάλλον, ενώ τα προϊόντα στο minibar είναι τοπικά και χειροποίητα.

Όσον αφορά τη γαστρονομική προσφορά του ξενοδοχείου, διαθέτει το Gastro Hall με ποικιλία επιλογών όπως τα εστιατόρια και μπαρ MasCalzone Italian Trattoria, Vibra Fun Restaurant & Entertainment, Ginger Grand Café (24 h Kitchen), Peseta Spanish Specialty Restaurant, Kanna Beach Club, The Shack Chiringuito, Lemon Fish (Raw Food & Ceviches) και The Reserve Exclusive Lounge Bar Experience.

Facebook Twitter Linkedin