Τhe Newel Metaxourgeio | Λαμπερά εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας για το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel

22 Mar 2023, 15:40 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Τhe Newel Metaxourgeio | Λαμπερά εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας για το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μέσα σε ένα λαμπρό κλίμα και με την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νεότευκτου The Newel Metaxourgeio, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023.

Το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel, το όποιο άνοιξε τις πύλες του τον Δεκέμβριο του 2022, αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας. Διαθέτοντας 17 φινετσάτα και minimal δωμάτια καθώς και υπηρεσίες spa στοχεύει να δημιουργήσει στον ταξιδιώτη την απόλυτη εμπειρία διαμονής και ευεξίας.

Σημειώνεται ότι η The Newel αποτελεί ένα νεοσύστατο brand υβριδικής φιλοξενίας που διαθέτει στη φαρέτρα της  premium καταλύματα, Lifestyle Hotels & Luxury Boutique Apartments

Με ένα χαρτοφυλάκιο luxury αισθητικής και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η startup THE NEWEL μετρά 62 συνολικά premium δωμάτια στον αστικό ιστό της Αθήνας.

Ειδικότερα η ατζέντα της εταιρείας περιλαμβάνει το “The Newel Acropolis”, το “The Newel Psychiko” και το “The Newel Metaxourgeio”.

Ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Χριστόφορος Πέτσης με αφορμή τα εγκαίνια του «The Newel Metaxourgeio» δήλωσε ότι «είναι μεγάλη η χαρά μας που εγκαινιάζουμε σήμερα το νέο μας κατάλυμα, το «The Newel Metaxourgeio». Το νέο μέλος της «οικογένειας» The Newel βρίσκεται σε μια ιστορική γειτονιά  και αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, λόγω της στρατηγικής θέσης του.

Κλείνοντας, ο κ. Πέτσης τόνισε ότι «ευελπιστούμε και εδώ, να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες που η “The Newel Hospitality Collection” έχει εξαρχής δημιουργήσει,  αποδίδοντας στους επισκέπτες ένα κτήριο κόσμημα που σέβεται τον τόπο και παράλληλα γεννά αισθήματα ευφορίας στους φιλοξενούμενούς του.»

Από δεξιά, ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Χριστόφορος Πέτσης, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Ευάγγελος Σανιάνος.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα