Νέες συνεργασίες για την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και βιλλών Selected Hideaways

22 Mar 2023, 09:36 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Νέες συνεργασίες για την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και βιλλών Selected Hideaways

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Selected Hideaways (www.selectedhideaways.com) αποτελεί μια χαρακτηριστική περίπτωση business Success Story στη διαχείριση ξενοδοχείων και βιλών στην Ελλάδα, εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και επενδυτές. Δημιουργούμε μια στρατηγική, η οποία βοηθάει στο να προβλέπουμε προκλήσεις της αγοράς, χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες και δεξιότητες που συμβάλλουν στην κερδοφορία της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας. Ενδεικτικό των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει είναι το γεγονός ότι πάνω από το 90% των επιχειρηματιών με τους οποίους συνεργάζεται, ανανεώνει το συμβόλαιό του. Άλλωστε, η δημιουργία ισχυρών ανθρωπίνων δεσμών και σχέσεων αμοιβαίου οφέλους βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας, η οποία αναπτύσσεται, αξιοποιώντας τη δύναμη της από στόμα σε στόμα επικοινωνίας (word-of-mouth).

Ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης καταγράφει η ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και βιλών Selected Hideaways

Η S.H υπογράφει νέες συνεργασίες για το 2023  δημιουργώντας portfolio με δυνατά brand names και νέα καταλύματα τα οποία θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά το 2023. Η ομαδα της S.H καλοσωρίζει το Oscar Beach front Suites & Theano Cave Suites & Villas. Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες συνεργασίες για το 2023.

Η Selected Hideaways αναλαμβάνει την απομακρυσμένη διαχείριση μικρών και ιδιαίτερων τουριστικών μονάδων όπως και μεμονωμένων ξεχωριστών τουριστικών κατοικιών (βίλες), με σκοπό να εξασφαλίσει τη μέγιστη αύξηση κέρδους σε συνδυασμό με τη μέγιστη αύξηση ικανοποίησης του πελάτη, καθώς εξειδικεύεται στο Revenue Management (δηλαδή στη διαχείριση των πωλήσεων/Sales) και στη διαχείριση κρατήσεων.

Παρέχουμε στους συνεργάτες μας δυνατή παρουσία σε 14 διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό και πραγματοποιούμε παρουσίαση των καταλυμάτων για την δημιουργία νέων συνεργασιών με διεθνή τουριστικά πρακτορεία.

Στόχος της είναι να επιτύχει τη μέγιστη αύξηση των πωλήσεων -δηλαδή αύξηση του τζίρου του καταλύματος- δημιουργώντας αρχικά την κατάλληλη online/offline παρουσία του σε όλα τα κανάλια. Στη συνέχεια, παρακολουθώντας επισταμένως το συνολικό ανταγωνιστικό φάσμα της εκάστοτε αγοράς, εκτελεί με τεράστια ακρίβεια καθημερινή δυναμική τιμολόγηση, η οποία αποφέρει συνήθως γεωμετρική αύξηση των πωλήσεων.

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και προσαρμόζουμε τις ανάγκες της εταιρείας με βάση την εποχικότητα και την αλληλεπίδραση με τον κοινό-στόχο, εφαρμόζοντας πάντα την πιο αποτελεσματική στρατηγική για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Τέλος, αναγνωρίζουμε ότι οι τιμές του διαδικτύου είναι παρόμοιες με εκείνες στο χρηματιστήριο και κυμαίνονται καθημερινά. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε για συνεχή παρακολούθηση των τιμών και των αλλαγών που προκύπτουν, διασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

Σας προσφέρουμε μια ποικιλία από συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες ανάπτυξης, υπηρεσίες διαχείρισης ξενοδοχείων και τις πιο δημιουργικές — πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας — στρατηγικές πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@selectedhideaways.com ή 6936784133.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα