Νέα συνεργασία διαχείρισης ξενοδοχείου για την Selected Hideaways

30 Jan 2023, 10:55 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Νέα συνεργασία διαχείρισης ξενοδοχείου για την Selected Hideaways

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η ομάδα της Selected Hideaways, www.selectedhideaways.com είμαστε χαρούμενοι για την νέα συνεργασία με το ξενοδοχείο Amethyst Luxury Suites στην Οία - Σαντορίνη.

Δημιουργούμε μια στρατηγική, η οποία βοηθάει στο να προβλέπουμε προκλήσεις της αγοράς, χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες και δεξιότητες που συμβάλλουν στην κερδοφορία της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας. Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και προσαρμόζουμε τις ανάγκες της εταιρείας με βάση την εποχικότητα και την αλληλεπίδραση με τον κοινό-στόχο, εφαρμόζοντας πάντα την πιο αποτελεσματική στρατηγική για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Συμμετέχουμε σε διεθνείς εκθέσεις, κλείνοντας ωφέλιμες συμφωνίες με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία και επιχειρηματίες του τουρισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαμορφώνουμε την εταιρική εικόνα του ξενοδοχείου, και την προβάλλουμε στοχεύοντας σε κάθε χώρα ξεχωριστά. Έχουμε μια αξιόλογη συλλογή από ξενοδοχεία σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό μας στη Μεσόγειο. Τέλος, αναγνωρίζουμε ότι οι τιμές του διαδικτύου είναι παρόμοιες με εκείνες στο χρηματιστήριο και κυμαίνονται καθημερινά. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε για συνεχή παρακολούθηση των τιμών και των αλλαγών που προκύπτουν, διασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της Selected Hideaways σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις το 2022 και ανανεώνουν τις συνεργασίες τους για το 2023, ενώ είναι ήδη έντονο το ενδιαφέρον ξενοδοχείων που αναζητούν μια ομάδα που μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα. 

Το Amethyst Luxury Suites είναι ένα ολοκαίνουργιο Suite Hotel, που βρίσκεται στην κοινότητα Θόλου, πολύ κοντά στο παραδοσιακό χωριό της Οίας.

Το κατάλυμα απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Οίας. Η μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα της Οίας, το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο είναι ορατή από το κτήμα μας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η Θήρα, η πρωτεύουσα της Σαντορίνης, απέχει 5χλμ. από το κατάλυμα.

Απολαύστε τη διαμονή σας σε μία από τις 13 σουίτες μας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση, πολυτέλεια, ευρυχωρία και ιδιωτικότητα. Η διακριτική διακόσμηση, οι λειτουργικοί χώροι και το εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο επισκέπτης μας: ηρεμία, χαλάρωση και αναψυχή.

Οι προβλέψεις μας για την επόμενη τουριστική σεζόν του είναι θετικές. Οι προκρατήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από τα τέλη του φετινού καλοκαιριού και δείχνουν ήδη τα θετικά και αισιόδοξα μηνύματα της ζήτησης για την Ελλάδα, αλλά και για τα ξενοδοχεία που έχουμε στο portfolio μας.

Στοιχεία επικοινωνίας Selected Hideaways: info@selectedhideaways.com ή 6936784133  www.selectedhideaways.com 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα