Baglioni Hotels & Resorts: Σε αναζήτηση νέων ξενοδοχείων σε Ιταλία και Ευρώπη

23 Nov 2022, 13:28 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Baglioni Hotels & Resorts: Σε αναζήτηση νέων ξενοδοχείων σε Ιταλία και Ευρώπη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Ιταλική Baglioni Hotels & Resorts πρόκειται να ανοίξει νέα ξενοδοχεία στην Ιταλία και την Ευρώπη έπειτα από την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου της μητρικής εταιρίας του brand, Cogeta Spa, από την Palace Resorts.

Η Baglioni έχει παρουσία στη Ρώμη, τη Φλωρεντία, το Μιλάνο, τη Βενετία, τη Σαρδηνία, την Απουλία, το Λονδίνο και τις Μαλδίβες και σε κοινή ανακοίνωσή τους τα brand αναφέρουν ότι προβλέπουν νέα κερδοφόρα ξενοδοχεία στην Ιταλία και στην Ευρώπη μέσα από την άμεση απόκτησή τους από τη θυγατρική real estate Palace Resorts.

Η συμφωνία αναμένεται επίσης να βοηθήσει τη Baglioni να αυξήσει τη βάση πελατών της από τις ΗΠΑ, μια αγορά που δημιουργεί το 70% της δραστηριότητας στα Palace Resorts.

Η Baglioni θα έχει πρόσβαση στα πάνω από 75.000 μέλη του Elite Vacation Club της Palace, τα οποία αξιολογούν τις Μαλδίβες και την Ιταλία ως κορυφαίους ονειρικούς προορισμούς. Επιπλέον, πρόκειται να υπάρξουν βελτιώσεις στην αποτελεσματικότητα της λειτουργίας των ξενοδοχείων Baglioni καθώς και μείωση του λειτουργικού τους κόστους.

Η Palace Resorts ανήκει στην οικογένεια Chapur και απέκτησε το 75% της Cogeta Spa. Ο διευθύνων σύμβουλος της Baglioni, Guido Polito, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του, δήλωσε ότι η Baglioni αναγνωρίστηκε από την οικογένεια Chapur ως κορυφαίο ευρωπαϊκό brand πολυτελείας, διακρίνοντας τις δυνατότητές του για περαιτέρω εξάπλωση στην Ιταλία και σε άλλους βασικούς διεθνείς προορισμούς.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα