Astir Odysseus Resort and Spa: To ξενοδοχείο με τη μεγαλύτερη πισίνα στην Ελλάδα

16 Sep 2022, 15:57 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Astir Odysseus Resort and Spa: To ξενοδοχείο με τη μεγαλύτερη πισίνα στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με υψηλές πληρότητες λειτούργησε κατά τη φετινή σεζόν το ξενοδοχείο Astir Odysseus Resort and Spa στην Κω, φιλοξενώντας χιλιάδες ξένους επισκέπτες στο νησί του Ιπποκράτη.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του πολυτελούς ξενοδοχείου είναι ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη πισίνα εντός ξενοδοχειακής μονάδας στην Ελλάδα.

To Astir Odysseus Resort and Spa αναπτύσσεται σε έκταση 100 στρεμμάτων διαθέτοντας δυναμικότητα 1.000 κλινών. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου όπως αναφέρθηκε είναι οι μεγάλες υδάτινες επιφάνειες. Συνολικά οι πισίνες της μονάδας καλύπτουν επιφάνεια άνω των 5.000 τ.μ. Επιπλέον, είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα με τεχνητό πεδίο αναρρίχησης με ύψος 10 μέτρων. Μοναδικός είναι και ο περιβάλλον χώρος του ξενοδοχείου με περίπου 15.000 κωνοφόρα, αρωματικά, αναρριχητικά και παχύφυτα φυτά, φοίνικες και διάφορα άλλα δέντρα.

Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει 3 εστιατόρια και 3 μπαρ, κέντρο ευεξίας και ομορφιάς, συνεδριακούς χώρους για την εξυπηρέτηση έως 600 ατόμων, θέατρο έως 250 ατόμων, υδρομασάζ εσωτερικό και εξωτερικό, αίθουσα παιχνιδιών, αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου κ.α.) θαλάσσια σπορ, υπηρεσία φύλαξης και απασχόλησης παιδιών. Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η εταιρεία υλοποιεί ανακύκλωση σε πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί, χαρτί, μπαταρίες και λάμπες.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα