Hilton: Στη Νέα Υόρκη το ντεμπούτο του πρώτου Tempo by Hilton το 2023

14 Sep 2022, 09:26 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Hilton: Στη Νέα Υόρκη το ντεμπούτο του πρώτου Tempo by Hilton το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tempo by Hilton τιτλοφορείται το νεότερο lifestyle brand της Hilton, του οποίου η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει στην περίφημη Times Square της Νέας Υόρκης το 2023.

Ειδικότερα, το νέο ξενοδοχείο το οποίο ουσιαστικά είναι ένας πύργος ψυχαγωγίας και διαμονής 46 ορόφων επί των 47th Street και Broadway, δημιουργήθηκε για να εισάγει την επόμενη γενιά βιωματικών ταξιδιών στους απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Μεταξύ άλλων, το κτίριο ιδιοκτησίας των  L&L Holding Company και το Fortress Investment Group και διαχείρισης της  Hilton, θα φιλοξενήσει το ξενοδοχείο των 661 δωματίων αλλά και τη νέα εταιρεία ψυχαγωγίας TSX Entertainment, δίνοντας τη δυνατότητα στους πιο καινοτόμους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν στιγμές που καθορίζουν την ποπ κουλτούρα.

Το Tempo by Hilton Times Square βρίσκεται στο πολιτιστικό κέντρο του κέντρου του Μανχάταν και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία της πόλης. Σχεδιασμένο από την WATG, και τον αρχιτέκτονα Mancini Duffy, το lifestyle ξενοδοχείο θα έχει άμεση θέα στην πολυσύχναστη πόλη και τα εμβληματικά φώτα της Times Square.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου θα διαθέτουν ξεχωριστά σημεία εργασίας και χαλάρωσης, όπως ανοιχτό λόμπι στον 11ο όροφο, πολλές γαστρονομικές επιλογές, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, κέντρο ευεξίας και κέντρο εργασίας, ενώ οι λάτρεις της άσκησης μπορούν να κάνουν κράτηση στο δωμάτιο Tempo by Hilton Wellness το οποίο διαθέτει Peloton spin και προϊόντα από το Therabody, ώστε να αθλούνται από την άνεση του δωματίου τους.

Τέλος, εκτός από το Tempo by Hilton Times Square, το TSX Broadway θα φιλοξενήσει και το ιστορικό Palace Theatre, επαναφέροντας το εσωτερικό του θεάτρου στην αρχική του μεγαλοπρέπεια με την παράλληλη ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών στη δομή ηλικίας 109 ετών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα