Άνοιξε το ξενοδοχείο Casa Cook Mykonos

01 Aug 2022, 11:13 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Άνοιξε το ξενοδοχείο Casa Cook Mykonos

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το ξενοδοχειακό brand Casa Cook άνοιξε το νεότερο ξενοδοχείο του στη Μύκονο, το οποίο περιλαμβάνει 26 πολυτελείς σουίτες και βίλες με θέα στην παραλία του Όρνου.

Το ξενοδοχείο, το οποίο είναι αποκλειστικά για ενήλικες και αποτελεί το μικρότερο του brand μέχρι στιγμής, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει αρμονικά με την τοπική αρχιτεκτονική.

Βρίσκεται στην Αλεόμανδρα, περίπου 15-20 λεπτά απόσταση από τη χώρα της Μυκόνου. Κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστό, σχεδιασμένο από φυσικά υλικά και καθαρές γραμμές σε γήινους τόνους χρωμάτων.

Σημειώνεται ότι ο σεφ Νίκος Κουλούσιας είχε επιμεληθεί το γαμήλιο μενού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ  ως executive chef και δημιουργός των μενού και των συνταγών. Συνεργάτης του σε αυτή την εκδήλωση ήταν ο σεφ Ανδρέας Ντούγιας.

Οι κοινόχρηστοι χώροι γύρω από το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν πισίνα, ξύλινες πέργκολες και χώρους εστίασης σχεδιασμένους για παραδοσιακές ελληνικές συγκεντρώσεις. Οι mixologist του ξενοδοχείου λειτουργούν το μπαρ από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ενώ ιδιωτική κάβα προσφέρει στους επισκέπτες κορυφαίες επιλογές κρασιών από όλο τον κόσμο.

Το brand, συμφερόντων του κινεζικού ομίλου Fosun, είχε δημιουργηθεί ως ιδέα από την Thomas Cook, πριν η τελευταίας καταρρεύσει το 2019. Η Fosun είναι ιδιοκτήτρια του online τουριστικού γραφείου Thomas Cook.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα