Nobu Hospitality: Συνέχεια στη στρατηγική ευρωπαϊκή επέκταση με το Nobu Hotel Madrid

25 May 2022, 08:13 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Nobu Hospitality: Συνέχεια στη στρατηγική ευρωπαϊκή επέκταση με το Nobu Hotel Madrid

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το πέμπτο της ξενοδοχείο και εστιατόριο στην Ισπανία ανακοίνωσε η Nobu Hospitality, το οποίο βρίσκεται στο Cortes της Μαδρίτης.

Ειδικότερα,  το Nobu Hotel Madrid θα αποτελέσει ανακατασκευή ενός υπάρχοντος κτιρίου γραφείων, στην οδό Calle Alcalá 26, μεταξύ Plaza de Cibeles και Puerta del Sol. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει ένα εστιατόριο και μπαρ Nobu τριών επιπέδων, μεγάλο μπαρ στον τελευταίο όροφο, lounge με απίστευτη θέα, καθώς και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και σπα.

Το εστιατόριο θα επανασχεδιαστεί από τη διάσημη καλιφορνέζικη ομάδα αρχιτεκτονικής/σχεδιασμού, Studio PCH, με επικεφαλής τη Severine Tatangelo. Το Studio PCH έχει σχεδιάσει πολλές ιδιοκτησίες Nobu, συμπεριλαμβανομένου του Nobu Malibu και του Nobu Hotel San Sebastián, που ανοίγει το 2023.

Για την ανάπτυξη του Nobu Hotel Madrid, η Nobu Hospitality εισέρχεται σε μακροπρόθεσμη συμφωνία με τη Millenium Hospitality Real Estate (MHRE) SOCIMI, σε συνέχεια του Nobu Hotel and Restaurant San Sebastián. Σημειώνεται ότι η MHRE διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή από ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλη την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Σχετικά, ο κ. Τρέβορ Χόργουελ, Διευθύνων Σύμβουλος της Nobu Hospitality, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους θα δημιουργήσει στη μαγευτική πόλη της Μαδρίτης, καθώς ως πολυσύχναστη Μέκκα τέχνης, πολιτισμού και κουζίνας, η ισπανική πρωτεύουσα είναι ένας σημαντικός προορισμός για την επιχείρηση. Αυτό θα είναι 5ο  ξενοδοχείο της Nobu στην Ισπανία, ενώ η εταιρεία προγραμματίζει να επεκτείνει  περαιτέρω το ισπανικό της αποτύπωμα.

Η νέα προσθήκη στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της Nobu Hospitality, σηματοδοτεί το 11ο ξενοδοχείο του brand στην ευρωπαϊκή ήπειρο, με ξενοδοχεία στο Λονδίνο, τη Βαρκελώνη, την Ίμπιζα, τη Μαρμπέγια, τη Βαρσοβία και τη Ρώμη, το Σαν Σεμπαστιάν, τη Σαντορίνη και το Αμβούργο να βρίσκονται επίσης υπό ανάπτυξη.

 

 
 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα