Palladium Hotel Group: Αναζήτηση ξενοδοχείων στην Ελλάδα

28 Jan 2022, 10:27 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Palladium Hotel Group: Αναζήτηση ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Eυκαιρίες επέκτασης για τη λειτουργία νέων ξενοδοχείων στην Ελλάδα, τη Ν. Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι, την Ινδονησία και το Σίδνεϋ αναζητά ο ξενοδοχειακός όμιλος Palladium Hotel Group, έπειτα από 2 χρόνια χωρίς σημαντικές επεκτάσεις.

Ο όμιλος ξεκινά τη νέα χρονιά με το άνοιγμα του πρώτου πεντάστερου ξενοδοχείου αποκλειστικά για ενήλικες στην Ευρώπη, TRS Ibiza, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Το TRS Ibiza διαθέτει 378 σουίτες, τρία εστιατόρια, πέντε μπαρ και υπηρεσία μπάτλερ.

Για το 2022, ο όμιλος αναμένει να υπερβεί τα έσοδα του 2019. Η ξενοδοχειακή αλυσίδα βλέπει ιδιαίτερα καλές προοπτικές για τα ξενοδοχεία της στην Καραϊβική και ως αποτέλεσμα της επανατοποθέτησης στην αγορά ορισμένων ξενοδοχείων στην Ευρώπη.

Τα δύο Grand Palladium resort στη Σικελία και το τετράστερο ξενοδοχείο στη Μινόρκα παραμένουν ανοικτά καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και το πολύ επικερδές Bless Hotel Madrid περνά από διαδικασία ανακαίνισης. Το Palladium Hotel στη Σεβίλλη αναβαθμίζεται στο brand Only You.

Την περασμένη χρονιά, η εταιρία είχε πωλήσεις ύψους 445 εκατ. ευρώ για τα 43 ξενοδοχεία της, αυξημένες κατά 131% έναντι του 2020, όμως μειωμένες κατά 40% έναντι του 2019. Το μερίδιο των απευθείας κρατήσεων έφτασε το 24% το 2021, ξεπερνώντας κατά 70% τα επίπεδα του 2019.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα