Wyndham Hotels: Ισχυρό άρωμα γυναίκας με το πρόγραμμα Women Own The Room

28 Jan 2022, 09:05 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Wyndham Hotels: Ισχυρό άρωμα γυναίκας με το πρόγραμμα Women Own The Room

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο με περίπου 9.000 ξενοδοχεία σε σχεδόν 95 χώρες, ανακοίνωσε την πρώτη της συμφωνία ως μέρος του καινοτόμου προγράμματος «Women Own the Room». Η κα Trusha Patel, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Platinum Holdings, γίνεται το πρώτο μέλος του πρωτοποριακού προγράμματος, με δύο νέας κατασκευής ξενοδοχεία του διπλού brand La Quinta και Hawthorn Suites στις πόλεις Όστιν και Τζορτζτάουν του Τέξας.

Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα μεγάλης ξενοδοχειακής εταιρείας που στοχεύει ειδικά στην πρόοδο των γυναικών στην ιδιοκτησία ξενοδοχείων και έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει και να ενδυναμώσει τις γυναίκες επιχειρηματίες, ώστε να ξεπεράσουν την ανδροκρατούμενη ξενοδοχειακή βιομηχανία, αντικατοπτρίζοντας παράλληλα την αφοσίωση της Wyndham σε μια κουλτούρα διαφορετικότητας, ισότητας και ένταξης.

Τα στοιχεία του κλάδου της φιλοξενίας δείχνουν ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται σημαντικά σε ρόλους ιδιοκτησίας ξενοδοχείων, ακινήτων και χρηματοδότησης επενδύσεων. Σε έρευνα που διεξήχθη από το Castell Project το 2021, διαπιστώθηκε ότι ενώ ο κλάδος της φιλοξενίας υστερεί όσον αφορά τη διαφορετικότητα στις ανώτερες θέσεις και την ιδιοκτησία. Ενώ οι γυναίκες αποτελούν το 70% του εργατικού δυναμικού στον τουρισμό και τη φιλοξενία, κατέχουν μόνο το 10% των ρόλων ανάπτυξης ξενοδοχείων.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα Women Own the Room, προσφέρει μεταξύ άλλων στις γυναίκες ξενοδόχους τα εξής εφόδια: Παροχή ολοκληρωμένων οικονομικών λύσεων, ενισχυμένη κεφαλαιακή στήριξη, μειωμένο αρχικό τέλος franchise, υποστήριξη σε νέες κατασκευές και έργα μετατροπής, εξατομικευμένη και δωρεάν επιχειρησιακή καθοδήγηση, εξατομικευμένη υποστήριξη ανοίγματος, εκπαίδευση και δωρεάν υπηρεσίες σχεδιασμένες να συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση των εσόδων.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα