Συνεργασία Hilton με Guild Education για τη συνεχή εκπαίδευση των ομάδων της

21 Jan 2022, 08:30 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Συνεργασία Hilton με Guild Education για τη συνεχή εκπαίδευση των ομάδων της

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η συνεχής εστίαση στην ανάπτυξη μέσω της εκπαίδευσης είναι το κλειδί για την προσέλκυση και τη διατήρηση κορυφαίων ταλέντων, τώρα περισσότερο από ποτέ, για τον λόγο αυτό η Hilton ανακοίνωσε τη συνεργασία της Guild Education. Η Guild συνεργάζεται με κορυφαία πανεπιστήμια και παρόχους μάθησης για ενήλικες που εργάζονται, προσφέροντας περισσότερα από 2.200 προγράμματα.

Μέσω των εν λόγω προγραμμάτων, η Hilton θα παρέχει δωρεάν στα μέλη της ομάδας της κατ’ αρχήν στις ΗΠΑ ποιοτική, συνεχή εκπαίδευση σε διαφορετικούς τομείς, βοηθώντας τα να επιτύχουν τα εκπαιδευτικά τους όνειρα.

Η νέα πλατφόρμα συνεχούς εκπαίδευσης θα προσφέρει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα απόκτησης του αντίστοιχου απολυτηρίου λυκείου, την εκμάθηση αγγλικής γλώσσας, ψηφιακή εκπαίδευση, επαγγελματικές πιστοποιήσεις σε τομείς σταδιοδρομίας υψηλής ζήτησης όπως μαγειρική, επιχειρήσεις, ανάλυση δεδομένων και τεχνολογία, καθώς και πτυχία κολλεγίου.

Σημειώνεται ότι περισσότερο από το 40% των μελών της ομάδας των ΗΠΑ είναι μέλος της οικογένειας Hilton για περισσότερα από 10 χρόνια ενώ πριν από την προσθήκη των νέων εκπαιδευτικών ευκαιριών, η Hilton πρόσφερε ήδη περισσότερα από 25.000 διαδικτυακά μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης. Επιπλέον, η Hilton προσφέρει και ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών που περιλαμβάνει προσφορές ψυχικής ευεξίας, προσωπική και γονική άδεια μετ' αποδοχών και εκπτώσεις στο GoHilton.

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει σχεδόν 2.900 θέσεις εργασίας διαφόρων επιπέδων και στα 18 brands της στις Η.Π.Α.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα