Νέα συλλογή Considerate Collection από τα Small Luxury Hotels of the World

05 Oct 2021, 10:50 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Νέα συλλογή Considerate Collection από τα Small Luxury Hotels of the World

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη νέα συλλογή τους, Considerate Collection, ανακοίνωσαν πρόσφατα τα Small Luxury Hotels of the World (SLH).

Πρόκειται για πολυτελή ξενοδοχεία με βιώσιμη δραστηριότητα, που αποδεικνύουν ότι η πολυτέλεια είναι συμβατή με τη βιωσιμότητα και την ανθεκτικότητα. Το brand, το οποίο φημίζεται για το ποικίλο χαρτοφυλάκιο μπουτίκ ξενοδοχείων, παρουσίασε μεταξύ άλλων νέες, βιώσιμες πρωτοβουλίες που αποτελούν μέρος του ανανεωμένου στρατηγικού οράματός του για την επέτειο των 30+1 ετών.

Από το Tabacón Thermal Resort & Spa που προωθεί τη βιοποικιλότητα στην Κόστα Ρίκα μέχρι το πολιτιστικού ύφους Domaine de Manville στη Γαλλία, η Considerate Collection κάνει ντεμπούτο με 26 πρωτοποριακά ξενοδοχεία σε 16 χώρες, το καθένα από τα οποία πληροί τα υψηλότερα κριτήρια αειφορίας. Σχετικά, ο κ. Daniel Luddington, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης των Small Luxury Hotels of the World, δήλωσε ότι το brand έχει επιμεληθεί προσεκτικά την Considerate Collection, ώστε να αναδείξει πολυτελή boutique ξενοδοχεία που αποτελούν υπόδειγμα στις προσπάθειές τους για βιωσιμότητα, ενώ διευκολύνοντας τους πελάτες και τις επιχειρήσεις να κάνουν καλύτερα μελετημένες επιλογές. Η διαμονή σε μικρά, ανεξάρτητα ξενοδοχεία, συμβαδίζει με τα βιώσιμα ταξίδια και όλα τα ξενοδοχεία SLH είναι ήδη έμπειρα στις πολλές πτυχές της βιώσιμης φιλοξενίας. Όπως εξήγησε ο κ. Luddington, δεν πρόκειται για τη δημιουργία ενός νέου brand, αλλά μάλλον για την αξιοποίηση των ισχυρών αξιών της SLH όπως είναι το ελεύθερο πνεύμα, η έμφαση στην κοινότητα, η αγάπη του παραμυθένιου και η πεποίθηση ότι το Small είναι όμορφο αλλά και ο καλύτερος τρόπος να ταξιδεύει κανείς.

Τα κριτήρια της συλλογής,  ευθυγραμμίζονται με τα κριτήρια GSTC σε τρεις βασικούς πυλώνες που διασφαλίζουν ότι όλα τα ξενοδοχεία είναι υποστηρικτές της κοινότητας, πολιτιστικοί θεματοφύλακες και περιβαλλοντικά συνειδητά. Κάθε ξενοδοχείο της Considerate είτε έχει πιστοποιηθεί από τον Φορέα Πιστοποίησης GSTC, είτε έχει αξιολογηθεί από τη συμβουλευτική επιτροπή SLH Sustainability Advisory με επανεξέταση από την GSTC.

Επί του παρόντος, με ένα χαρτοφυλάκιο πολυτελών ξενοδοχείων με περισσότερα από 520 ξενοδοχεία σε 90 χώρες, η SLH έχει υιοθετήσει μεταξύ άλλων μια ολιστική προσέγγιση της βιωσιμότητας για να συμπληρώσει το μακροπρόθεσμο όραμα του brand της-ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι εξερευνούν τον κόσμο με καλές προθέσεις και τον προστατεύουν.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα