Ο Γεώργιος Χατζηεμμανουήλ γενικός διευθυντής στα Lindos Grand Resort & Spa και Lindos Village Resort & Spa

19 Jan 2021, 12:16 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Ο Γεώργιος Χατζηεμμανουήλ γενικός διευθυντής στα Lindos Grand Resort & Spa και Lindos Village Resort & Spa

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο κ.Γεώργιος Χατζηεμμανουήλ αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στα ξενοδοχεία Lindos Grand Resort & Spa και Lindos Village Resort & Spa του ομίλου Lindos Hotels group στη Ρόδο, που διαθέτει 5 ξενοδοχειακές μονάδες πολυτελείας στο σμαραγδένιο νησί.

Ο όμιλος θα ανοίξει και επισήμως τον Μάιο του 2021 το Lindos Grand Resort & Spa, με 189 πολυτελή δωμάτια, με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο και ιδιωτικές πισίνες.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου θα λανσάρουν μια καινοτόμα εφαρμογή, που θα επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν κράτηση για όλα τα εστιατόρια, για θεραπείες σπα και δραστηριότητες, καθώς και να ελέγχουν τη θερμοκρασία δωματίου και τον φωτισμό του με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ποιος είναι ο κ.Χατζηεμμανουήλ

 

Ο κ.Χατζηεμμανουήλ (φωτογραφία) διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας, έχοντας συνεργαστεί με  φημισμένα πολυεθνικά και εθνικά ξενοδοχειακά brand, όπως η Marriot International, η Carlson Rezidor, η Rotana, η Danat, Grecotel και το Astir Palace Vouliagmeni Athens.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Χάρτφορντ Κοννέκτικατ παίρνοντας πτυχίο κοινωνιολογίας και στη συνέχεια φοίτησε στο International Hotel Management στο Πανεπιστήμιο του Surrey, κάνοντας πρακτική άσκηση στο The Savoy London ως Εκτελεστικός Διευθυντής.

Μετά την εκπαίδευσή του, ο κ. Χατζηεμμανουήλ ξεκίνησε την καριέρα του στο Astir Palace Βουλιαγμένης και συνέχισε ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής στο Danat Hotel Chain στο Αμπού Ντάμπι, όπου έζησε και εργάστηκε για δέκα χρόνια. Πιο πρόσφατα διετέλεσε γενικός διευθυντής στο Grecotel Creta Palace στην Κρήτη.

Tο Lindos Hotels Group

Τα Lindos Hotels ανήκουν στην οικογένεια Μηνέττου, η οποία άρχισε να «χτίζει» το Lindos Hotels Group εδώ και πολλά χρόνια και μέσα από διαδοχικά επενδυτικά ανοίγματα, έχει πετύχει να διαμορφώσει μια αλυσίδα με πέντε ξενοδοχεία. Tα Lindos Imperial Resort & Spa, Lindos Village Resort & Spa, Lindos Royal Resort, Gennadi Grand Resort, με τελευταίο και ξεχωριστό «κρίκο» το πολυτελές 5άστερο Lindos Grand Resort & Spa, που λειτούργησε για πρώτη φορά το 2019, αλλά επίσημα θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2021 (αφού δεν τα κατάφερε πέρυσι τον Μάιο, λόγω της πανδημίας).

Κάθε ξενοδοχείο έχει διαφορετικό χαρακτήρα και σχεδιασμό και διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα