Η προσφορά του ξενοδοχειακού ομίλου ANAMAR Ηotels στο προσωπικό των νοσοκομείων

22 Oct 2020, 10:29 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Η προσφορά του ξενοδοχειακού ομίλου ANAMAR Ηotels στο προσωπικό των νοσοκομείων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένα μηχανισμό εξασφάλισης δωρεάν διακοπών για το προσωπικό των νοσοκομείων δημιούργησε ο ξενοδοχειακός όμιλος ANAMAR Hotels and Resorts.

Σύμφωνα με τον μηχανισμό, οι δωρεές που συγκεντρώθηκαν από Ιδιώτες, Εταιρείες και από άλλους φορείς, χαρακτηρίζονται ως Ημέρες Δωρεάν Διαμονής για όλο το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς που συμμετέχουν ως δωρεοδόχοι στη διαδικασία και αποδέχονται την προσφορά αυτή.

Ο Όμιλος θα διπλασιάζει τις ημέρες διαμονής/διανυκτέρευσης, αναλογικά της αξίας και του ποσού, που θα έχει συγκεντρωθεί για κάθε νοσοκομείο. Σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθούν οι απαραίτητες διανυκτερεύσεις ώστε να συμμετάσχει το σύνολο του προσωπικού του εκάστοτε νοσοκομείου, το χρηματικό ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί ανά Νοσοκομείο αναφοράς θα δοθεί για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού. Ένα από τα τελευταία νοσοκομεία που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα είναι το ΑΤΤΙΚΟΝ.

Ο όμιλος Anamar Hotels & Resorts διαθέτει ξενοδοχεία στα νησιά Μύκονος, Σαντορίνη, Κέα, Σύρος, Πάτμος, Σπέτσες, Ζάκυνθος, Αστυπάλαια και στο Πήλιο.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα