Κορωνοϊός: Πιλοτικό πρόγραμμα φιλοξενίας στο ξενοδοχείο Riu Concordia

20 Jun 2020, 16:30 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Κορωνοϊός: Πιλοτικό πρόγραμμα φιλοξενίας στο ξενοδοχείο Riu Concordia

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένα πιλοτικό πρόγραμμα φιλοξενίας εφαρμόζει το ξενοδοχείο Riu Concordia της αλυσίδας RIU Hotels στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Πρόκειται για τη μεγάλη «πρόβα» εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ώστε η χώρα να είναι έτοιμη να ανοίξει εκ νέου την τουριστική της οικονομία.

Το ξενοδοχείο το οποίο έχει επενδύσει σημαντικά σε νέα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας, έχει επιλεγεί ειδικά για να υποδεχτεί μερικούς από τους περίπου 11.000 Γερμανούς επισκέπτες που αναμένονται από την TUI.

Μεταξύ άλλων, τα νέα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν χρήση μάσκας, γαντιών και απολυμαντικού στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου όπως είναι για παράδειγμα ο χώρος του πρωινού, συσκευασμένα μαχαιροπίρουνα και σάρωση των επισκεπτών μέσω θερμικής κάμερας στο λόμπι του ξενοδοχείου, η οποία προειδοποιεί εάν η θερμοκρασία του πελάτη είναι πολύ υψηλή.

Στην παρουσίαση που έγινε στα τοπικά μέσα, ο διευθυντής του ξενοδοχείου δήλωσε ότι ο κόσμος θα εκλάβει τις νέες υγειονομικές διαδικασίες της επιχείρησης ως ένα θετικό παράδειγμα, ενώ μέχρι στιγμής, τόσο οι εργαζόμενοι, όσο οι επισκέπτες ανταποκρίνονται πολύ καλά στο εγχείρημα. 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα