Το Μάιο του 2020 ανοίγει το πολυτελές ξενοδοχείο Ikos Andalusia

05 Aug 2019, 14:37 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Το Μάιο του 2020 ανοίγει το πολυτελές ξενοδοχείο Ikos Andalusia

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Μάιο του 2020 ανοίγει το ξενοδοχείο Ikos Andalusia στην περιοχή Marbella/Estepona της Ανδαλουσίας.

Tο ξενοδοχειακό συγκρότημα αποκαλύπτει έναν νέο κόσμο πολυτέλειας και τη μεσογειακή φιλοξενία στις νότιες ακτές της Ισπανίας. 

Το παραθαλάσσιο θέρετρο βρίσκεται στις ακτές της Playa de Guadalmansa και προσφέρει περισσότερα από 170 στρέμματα κήπων και εγκαταστάσεων αναψυχής. 

Το βραβευμένο concept Infinite Lifestyle εγγυάται ότι όλες οι παροχές διακοπών συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό κόστος. 

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει πάνω από 400 δωμάτια και σουίτες, επτά εστιατόρια με γεύσεις από την Ευρώπη και όχι μόνο βραβευμένες με αστέρι Michelin και με πρόγραμμα dine-out.

Οι επισκέπτες του Ikos Andalusia έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τη γραφική παλιά πόλη της Marbella, με κρυμμένους θησαυρούς σε κάθε γωνιά και την ιστορική παλιά πόλη της Estepona, από τις ομορφότερες της Ανδαλουσίας, με γραφικές στοές και έναν λαβύρινθο από λευκά δρομάκια, στολισμένα με γραφικά γλαστράκια.

Υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία από εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, το Ikos Spa με εξατομικευμένες θεραπείες από εξειδικευμένους αισθητικούς μαζί με μια θερμική σουίτα και πλήρες φάσμα εγκαταστάσεων, πήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά και εφήβους, αθλητικές εγκαταστάσεις, διασκέδαση με beach parties και η υπηρεσία Local Discovery η οποία παρουσιάζει το lifestyle που καθιστά τη Marbella τόσο μοναδική.

Η υπηρεσία Local Discovery περιλαμβάνει ευρύ φάσμα δωρεάν εμπειριών από την κουλτούρα του προορισμού, όπως την εξερεύνηση τοπικών μουσείων και ιστορικών μνημείων, τη δοκιμή τοπικών πιάτων και κρασιών και μοναδικές εμπειρίες περιήγησης σε αξιοθέατα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα