Μέλος των Preferred Hotels & Resorts το Lesante Luxury Hotel & Spa

12 Jun 2019, 10:19 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Μέλος των Preferred Hotels & Resorts το Lesante Luxury Hotel & Spa

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μέλος της διεθνούς αλυσίδας Preferred Hotels & Resorts έγινε το ξενοδοχείο Lesante Luxury Hotel & Spa  στη Ζάκυνθο. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο στο Ιόνιο που εντάσσεται στην εν λόγω αλυσίδα.

To διακεκριμένο affiliation των Preferrred Hotels & Resorts με εμπειρία 50 ετών, από το 1968, αποτελείται από 650 ξενοδοχεία και resorts σε περισσότερες από 85 χώρες και είναι συνώνυμο με πολυτελή καταλύματα που παρέχουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες διαμονής.

Το Lesante Luxury Hotel & Spa δίνει έμφαση στις οικογενειακές διακοπές, λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και έχει πολλές διακρίσεις και βραβεία στο ενεργητικό του, όπως η ανάδειξή του ως “Best Luxury Family Hotel in Europe” στα Luxury Awards 2018 και το οποίο προτείνεται από το  Conde Nast Johanssens.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελείς σουίτες, βρίσκεται στο δημοφιλές Τσιλιβή δίπλα στη  θάλασσα, ξεχωρίζει για την κομψή κλασσική  διακόσμησή του και συνδυάζει ηρεμία, υψηλή αισθητική και παροχές 5 αστέρων. Τα εστιατόρια προσφέρουν μεσογειακή, ελληνική και ζακυνθινή κουζίνα, ενώ στους επισκέπτες παρέχεται η δυνατότητα για πριβέ κρουαζιέρα στις μπλε σπηλιές και της μοναδικής ομορφιάς παραλίες της Ζακύνθου -όπως το πολυφωτογραφημένο Ναυάγιο.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα