Ρημάζει το ξενοδοχείο ¨Λακωνίς" στο Γύθειο- πωλείται έναντι 5 εκατ.ευρώ

03 Aug 2015, 13:12 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Ρημάζει το ξενοδοχείο ¨Λακωνίς" στο Γύθειο- πωλείται έναντι 5 εκατ.ευρώ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ρημάζει το ξενοδοχείο "Λακωνίς" στο Γύθειο, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Το ξενοδοχείο κτίστηκε το 1972, έχοντας, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, "τέλεια παραλία και απίστευτη θέα στο Αιγαίο". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ξενοδοχείο πωλείται έναντι 5 εκατ.ευρώ, αλλά εκτιμάται ότι δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής που θα δώσει περισσότερα από 2,5 εκατ.ευρώ.

«Με την μήκους 300 μέτρων παραλία του, τα 5.500 τ.μ. κτισμάτων, ανάμεσα στα οποία και μπάνγκαλοους αφιερωμένα στους θεούς (με τα ονόματα, μεταξύ άλλων, «Αρτεμις», «Ποσειδώνας», «Αθηνά» και «Αφροδίτη») και τους κήπους των 30.000 τ.μ., φαντάζει ως μία καταπληκτική ευκαιρία για επένδυση και ανάπτυξη», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα., σημειώνοντας ότι υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής μαρίνας για ελλιμενισμό πολυτελών σκαφών.  

Η πώληση, όπως τονίζεται, είναι δύσκολη και λόγω του πολύπλοκου ιδιακτησιακού καθεστώτος. 

Το "Λακωνίς" κατασκευάστηκε από την οικογένεια του Αντώνη Φελούρη, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης και τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, ενώ στα χρόνια της ακμής του συγκροτήματος, που φιλοξένησε προσωπικότητες όπως η Ατζελίνα Τζολί, διέθετε και ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του επιχειρηματία.

Το ρεπορτάζ της Daily Mail καταλήγει με δήλωση τοπικού επιχειρηματία, που δεν ήθελε να δημοσιευτεί το όνομά του, που λέει: «κάποιοι θεωρούν ότι το ξενοδοχείο είναι καταραμένο. Χτίστηκε επειδή ο ιδιοκτήτης του είχε πολύ καλές διασυνδέσεις με τη χούντα. Θα ήταν ευχής έργον να αγοραστεί από κάποιον ξένο επενδυτή που θα το ανακαίνιζε. Ετσι, θα έφερνε στην περιοχή λεφτά που τόσο πολύ της λείπουν».

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα