Γαστρονομική περιήγηση στην Αθήνα με τα Athens Walking Tours στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση (VIDEO)

10 Jun 2021, 15:17 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

TornosNews.gr

Γαστρονομική περιήγηση στην Αθήνα με τα Athens Walking Tours στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση (VIDEO)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα Athens Walking Tours φιλοξένησε η εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, το Σάββατο, 5 Ιουνίου.

Ειδικότερα, ο φακός της εκπομπής ακολούθησε το Athens Food Tour και το γκρουπ Αμερικανών τουριστών που συμμετείχαν, στα γαστρονομικά στέκια της Αθήνας, σε ένα πολύ ενδιαφέρον food tour. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

Όπως ανέφεραν οι Αμερικανοί τουρίστες στην κάμερα της εκπομπής, επέλεξαν το συγκεκριμένο food tour γιατί η γαστρονομία είναι ένας φοβερός τρόπος για να γνωρίσει κανείς την κουλτούρα και να μάθει ενδιαφέροντα στοιχεία για τη χώρα. Επιπλέον, οι Αμερικανοί τουρίστες επεσήμαναν ότι η περιήγηση στις αυθεντικές γαστρονομικές γωνιές της πρωτεύουσας, είναι μία ανεπανάληπτη εμπειρία, που, εκτός από γεύση, τους χαρίζει και γνώσεις που δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν σε περιπλανήσεις χωρίς κάποιον συνοδό.  Τα ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα που τους άρεσαν περισσότερο, ήταν η φέτα, η πάστα ελιάς, το τσίπουρο, τα λικέρ, το γλυκό του κουταλιού και το μέλι, ενώ στη συνέχεια θα γευόντουσαν τη γνήσια ελληνική πίτα και μπουγάτσα.

Πώς γεννήθηκαν τα Athens Walking Tours

Τα Athens Walking Tours ιδρύθηκαν το 2004 από τη City Contact και προσφέρουν μοναδικές ξεναγήσεις ιστορικού περιεχομένου και περιηγήσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος, που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες της Αθήνας να γνωρίσουν τον αρχαίο πολιτισμό της αλλά και τη σύγχρονη κουλτούρα της. Είναι η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε σε οργανωμένη βάση τα walking tours και τις γαστρονομικές εμπειρίες στην Αθήνα. 

Οι ξεναγήσεις και οι άλλες δραστηριότητες που προσφέρουν συγκεντρώνουν την πιο υψηλή βαθμολογία και τα περισσότερα θετικά σχόλια από τους επισκέπτες σε ταξιδιωτικές πλατφόρμες (TripAdvisor, Viator, Get Υour Guide κλπ).

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα