Το Sympossio μαγειρεύει ελληνικές συνταγές στο National Geographic Traveller Food Festival
19 Jul 2019, 09:48 | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
TornosNews.gr
Το Sympossio Greek Gourmet Touring κλείνει τον δέκατο χρόνο του συμμετέχοντας στο γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργανώνει το National Geographic στο Λονδίνο στις 20 και στις 21 Ιουλίου.
Στα πλαίσια προβολής της Ελλάδας, ο EOT συμμετέχει με δικό του περίπτερο στο μεγάλο αυτό φεστιβάλ γαστρονομίας που αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 4.000 επισκέπτες.
Το Sympossio, το μοναδικό εξαγωγικό όχημα προβολής της Ελλάδας, επιλέχθηκε από τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό.
Με 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το Sympossio συνεχίζει τη συνεργασία του με τις δύο Περιφέρειες αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι αποτελεί έμπρακτα το μοναδικό συνεργικό και διεισδυτικό όχημα εξωστρέφειας της Ελλάδας θέτοντας ως κοινό στόχο την προβολή της ελληνικής διατροφής, των προϊόντων και της κουλτούρας της στο εξωτερικό.
Αυτή τη φορά, κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα και θα βρίσκεται στο περίπτερο Β11 του ΕΟΤ παρουσιάζοντας το Σάββατο και την Κυριακή ελληνικές συνταγές μέσα από μαγειρικά ‘masterclasses’. Την ομάδα του Sympossio πλαισιώνει η ομάδα των δύο σεφ του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Γιάννης Ροδοκανάκης και κ. Γιώργος Χατζόπουλος.
Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, εμπνευστής του Sympossio και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts σε δήλωσή του τονίζει ότι «Στο δέκατο χρόνο του το Sympossio συνεχίζει να δείχνει το δρόμο της συνεργατικής λογικής που το καθιέρωσε ως το κύριο όχημα εξωστρέφειας της ελληνικής γαστρονομίας. Αρωγός στο έργο του ΕΟΤ, στήριγμα στις πρωτοβουλίες των περιφερειών και οδηγός καινοτομίας στην προβολή της ελληνικότητας συνεχίζει να προσπαθεί για την ανάδειξη της απολυτής εμπειρίας που λέγεται Ελλάδα. Είναι τιμή και προνόμιο να συνεργαζόμαστε με όλους όσους βλέπουν στην οικονομία της φιλοξενίας τον φάρο προόδου της δικής μας Ελλάδας.»
διαβάστε ακόμα
- Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό 14/03 | 15:00
- Εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας στην Αθήνα- Με τη συμμετοχή έξι βραβευμένων Σεφ από τη Γαλλία 14/02 | 18:52
- Taste Atlas: Tουρκικά επιδόρπια εντάχθηκαν στα 100 κορυφαία του κόσμου 09/02 | 12:15
- Αποτέλεσμα μάρκετινγκ η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα; 17/01 | 10:33
- Παγκόσμια Ημέρα Μπακλαβά η 17η Νοεμβρίου 17/11 | 12:23
- Στον Πειραιά το επόμενο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οινολογίας 30/10 | 13:44
- Βεβαιώσεις για 5 επισκέψιμα Οινοποιεία 30/10 | 07:45
- Σουηδία: Φυτικές εναλλακτικές λύσεις που αντικαθιστούν το κρέας 28/10 | 14:20
- Tripadvisor: Δύο Αθηναϊκά εστιατόρια στα top χορτοφαγικά & κρυμμένους θησαυρούς στον κόσμο - Τα 10 καλύτερα με εκλεκτή κουζίνα στην Ελλάδα 25/10 | 13:09
- Tripadvisor: Δύο Ελληνικά εστιατόρια στα καλύτερα ρομαντικά στον κόσμο για το 2023 - Ποια είναι τα 10 καλύτερα στην Ελλάδα 25/10 | 12:42
δημοφιλέστερα
- 1 Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google 26.04.2024 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
- 2 Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά 26.04.2024 | ΠΡΟΣΩΠΑ
- 3 Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise 26.04.2024 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
- 4 Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων 26.04.2024 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- 5 Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη» 26.04.2024 | ΚΟΣΜΟΣ
- 6 Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025 26.04.2024 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
- 7 Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας | Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι 26.04.2024 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 8 Τουρισμός | Η Ελλάδα στο top 10 των ευρωπαϊκών προορισμών, που θα επισκεφτούν φέτος οι Αυστραλοί 26.04.2024 | ΑΓΟΡΕΣ
- 9 Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | Έκρηξη κρατήσεων για το 2025 από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ - Η Ρόδος στο top5 26.04.2024 | TOUR OPERATORS
- 10 Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» 26.04.2024 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ