Νέα Safety Travel Kit

26 Jan 2021, 16:20 | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Νέα Safety Travel Kit

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

MasterFold A.E σε συνέχεια της επιτυχημένης σειράς των πρώτων Safety Travel Kit στην αγορά, εκμεταλλευόμενη την παραγωγικής της δύναμη λανσάρει 2 νέες σειρές σε οικονομικές τιμές τώρα που οι τουριστικές επιχειρήσεις το χρειάζονται ακόμη περισσότερο. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα και τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τους κανόνες ασφαλείας υποδοχής επισκεπτών στην Covid-19 περίοδο με το δικό τους  λογοτυπημένο Κιτ Ασφαλείας. 

"To Safety Travel kit" φαίνεται ότι είναι ένα προϊόν που ήρθε για να μείνει και για την επόμενη χρονιά για επιχειρήσεις που σέβονται τον επισκέπτη τους. Εμείς στο Group της Masterfold ενώσαμε τις δυνάμεις μας, απορρίπτοντας προμηθευτές που επιλέγουν να κερδοσκοπήσουν τη συγκεκριμένη περίοδο της αγοράς, εξασφαλίζοντας καλύτερες τιμές στα Covid-19 προϊόντα. Μετακυλώντας λοιπόν αυτή την έκπτωση στους πελάτες μας, τα νέα Safety Travel Kits έρχονται σε αχτύπητες τιμές, όπως ανέφερε ο Χρήστος Μιστρής, CEO της MasterFold  A.E.

Safety Travel Kit

Η τουριστική αγορά ανάζητά λύσεις ώστε όμορφα και οργανωμένα να μπορούν να προσφέρουν τα αναγκαία μέσα προστασίας και πρόληψης στους επισκέπτες τους. Εμπλουτίσαμε τις ήδη 3 διαθέσιμες σε μέγεθος συσκευασίες με 2 νέα Economy Kits και με τα μέσα προστασίας που επιθυμούν αλλά και την επιλογή να διαμορφώσουν τη συσκευασία σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. 

Πιο αναλυτικά:

Η κάθε συσκευασία παράγεται και με το δικό τους λογότυπο και την επιλογή των μέσων προστασίας: μάσκες, αντισηπτικά gel, αντισηπτικά μαντηλάκια, γάντια αλλά και ένα έντυπο σε μέγεθος τσέπης πλήρως προσωποποιημένο για την επιχείρησή τους με την περιοχή που βρίσκεται και πληροφορίες για την αντιμετώπιση τυχών κρουσμάτων Covid 19. 

Δίνεται επίσης η επιλογή μόνο για την προσωποποιημένη συσκευασία ( Kit ) χωρίς την αγορά των μέσων πρόληψης ώστε να τοποθετήσουν τα δικά τους μέσα προστασίας και φυσικά να μπορούν να ανατροφοδοτούν το ΚΙΤ με υλικά που ο ίδιοι έχουν προμηθευτεί και αναζητούν ΜΟΝΟ μια συσκευασία με το brand της εταιρείας τους. 

Το προϊόν είναι μια ολοκληρωμένη λύση που δημιουργήθηκε με βάση της ανάγκες της εποχής με προϊόντα πιστοποιημένα σύμφωνα με τους κανόνες ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες 

Masterfold A.E

2117709200

stk@masterfold.gr

https://safetytravelkit.gr/

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα