Φρένο της Airbnb στα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – Οι νέοι κανονισμοί

08 Nov 2021, 15:33 | AIRBNB

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Φρένο της Airbnb στα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – Οι νέοι κανονισμοί

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Airbnb ανακοίνωσε νέα μέτρα για αποφυγή των πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με στόχο να προστατεύσει τους οικοδεσπότες και να περιορίσει τα προβλήματα στις γειτονιές.

Αυτή τη χρονιά η πλατφόρμα θα απαγορεύει τις κρατήσεις μιας διανυκτέρευσης πλήρους σπιτιού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για επισκέπτες που δεν έχουν καλό ιστορικό κριτικών.

Οι κανονισμοί της πλατφόρμας από την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, είναι οι ακόλουθοι...

Για κρατήσεις μίας διανυκτέρευσης: Οι επισκέπτες που δεν έχουν ιστορικό θετικών κριτικών στην Airbnb θα απαγορεύεται να κάνουν κρατήσεις σε οποιοδήποτε ακίνητο.

Για κρατήσεις δύο διανυκτερεύσεων: Καθώς πλησιάζει η Πρωτοχρονιά, θα τεθούν αυστηρότεροι περιορισμοί. Η Airbnb θα αξιοποιήσει και θα ενισχύσει την τεχνολογία της που περιορίζει ορισμένες κρατήσεις που γίνονται στην ίδια τοποθεσία και την τελευταία στιγμή από επισκέπτες χωρίς ιστορικό θετικών κριτικών.

Θετικό ιστορικό κρατήσεων: Οι επισκέπτες με ιστορικό θετικών κριτικών στην Airbnb δεν υπόκεινται σε αυτούς τους περιορισμούς.

Αυτά τα κριτήρια θα ισχύουν για τους επισκέπτες που επιχειρούν να κάνουν κρατήσεις για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Ισπανία, τις ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένου του Πουέρτο Ρίκο), τον Καναδά, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Airbnb ανακοίνωσε πέρυσι, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για πρώτη φορά, αυτές τις πολιτικές και τους περιορισμούς, όταν περίπου 243.000 επισκέπτες σε όλο τον κόσμο αντιμετώπισαν εμπόδια στις κρατήσεις.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα