Airbnb: Ένα ζευγάρι στο σπίτι της Ιουλιέτας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (φωτό)

22 Jan 2020, 14:19 | AIRBNB

TornosNews.gr

Airbnb: Ένα ζευγάρι στο σπίτι της Ιουλιέτας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (φωτό)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tη δυνατότητα διαμονής στο σπίτι της Ιουλιέτας, το Casa di Giulietta, στη Βερόνα της Ιταλίας προσφέρει σε ένα τυχερό ζευγάρι η Airbnb για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Το νικητή, μαζί με τον/τη σύντροφό του, θα υποδεχθεί προσωπικός μπατλερ ο οποίος θα βρίσκεται στις υπηρεσίες τους καθόλη τη διάρκεια της διαμονής ενώ το ζευγάρι θα απολαύσει δείπνο με κεριά στην τραπεζαρία που θα είναι στολισμένη με λουλούδια. Τα γεύματα θα επιμεληθεί ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ Giancarlo Perbellini.

Επιπλέον, το τυχερό ζευγάρι θα ξεναγηθεί σε tour εμπνευσμένο από τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα στην πόλη, και θα μπορεί να διαβάσει και να απαντήσει σε μερικά από τα πιο πρόσφατα γράμματα γράμματα προς την Ιουλιέτα στο Juliet Club.

Είναι η πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1930 που το ιστορικό αρχοντικό του 13ου αιώνα στο κέντρο της Βερόνας ζωντανεύει. Παρότι δεν υπάρχει ένδειξη από τον Σαίξπηρ για το συγκεκριμένο σπίτι, το Casa di Giulietta αποτελούσε πάντα σημείο αναφοράς των ερωτευμένων στα ταξίδια τους.

Οι επισκέπτες θα κοιμηθούν στο υπνοδωμάτιο στο οποίο βρίσκεται το αυθεντικό κρεβάτι που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία του Τζεφιρέλι το 1960, «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», Letto di Giulietta.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συντάξουν ένα γράμμα προς την Ιουλιέτα στη σελίδα της Airbnb στο διαδίκτυο εξηγώντας τη δική τους συγκινητική ιστορία αγάπης και γιατί θεωρούν ότι θα ήταν οι ιδανικοί επισκέπτες που μαζί με το ταίρι τους θα μείνουν στο σπίτι. Τα γράμματα πρέπει να αποσταλούν έως την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα