Airbnb: Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει πλέον το συνολικό κόστος

17 Jul 2019, 13:06 | AIRBNB

TornosNews.gr

Airbnb: Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει πλέον το συνολικό κόστος

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μετά την απειλή επιβολής κυρώσεων από την Αρχή Καταναλωτών της Νορβηγίας και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την απαίτηση για διαφάνεια στις βραχυχρόνιες μισθώσεις, η Airbnb ανανέωσε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει στις σελίδες της τις τιμές ενοικίασης στην Ευρώπη, έτσι ώστε οι καταναλωτές να βλέπουν τη συνολική τιμή στην πρώτη σελίδα των καταχωρήσεων όταν έχουν ορίσει τις ημερομηνίες διαμονής τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Skift, ήδη, η Booking.com στην Ευρώπη παρουσιάζει την τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, στην αρχική σελίδα του καταλύματος, ενώ το Vrbo εμφανίζει απλώς τη βασική τιμή για μια διανυκτέρευση, κατά την πρώτη εμφάνιση της καταχώρησης.

Η αρχική παρουσίαση της τιμής στην Airbnb για ένα σπίτι πλέον περιλαμβάνει το κόστος δωματίου, τις χρεώσεις καθαριότητας και υπηρεσιών και τοπικούς φόρους. Η Booking.com δεν χρεώνει υπηρεσίες στους επισκέπτες, όμως η αρχική προβολή της καταχώρησης εμφανίζει το συνολικό κόστος, συμπεριλαμβανομένης της βασικής τιμής για το δωμάτιο ή το σπίτι, καθώς και τους φόρους.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα