Οι τιμές στο κάμπινγκ Πλατανίτσι για το 2024

27 Feb 2024, 06:27 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Οι τιμές στο κάμπινγκ Πλατανίτσι για το 2024

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τον τιμοκατάλογο που θα ισχύσει το 2024 για το κάμπινγκ Πλατανίτσι αποφάσισε ο φορέας εκμετάλλευσης ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΡΩΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Οι νέες τιμές διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τις νέες συνθήκες, όπως είναι η επιμήκυνση της σεζόν, οι λιγότερες θέσεις οι οποίες θα προσφέρουν περισσότερη άνεση, οι συνεχόμενες ανατιμήσεις στην ενέργεια, στα υλικά που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του κάμπινγκ, στην αύξηση του εργοδοτικού κόστους καθώς και στις αναβαθμίσεις που πρέπει να γίνουν στο κάμπινγκ για την κατάταξη του σύμφωνα με τις προδιαγραφές που υπάρχουν.

Αναλυτικά, οι  ημερήσιες τιμές θα έχουν ενιαία χρέωση για όλη την περίοδο. Οι μόνιμες θέσεις χωρίζονται σε 2 ζώνες και η σειρά Α, Β, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τρόπο καθορισμού της τιμής, η οποία διαμορφώνεται ανάλογα του σημείου που είναι η συγκεκριμένη θέση. Συνεπώς, από τις 29 Απριλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, οι τιμές που θα ισχύσουν, είναι οι εξής:

-Διανυκτέρευση ενηλίκου, 8 ευρώ.

-Διανυκτέρευση παιδιού από 6 έως 12 ετών, 3 ευρώ.

-Διανυκτέρευση παιδιού κάτω των 6, δωρεάν.

-Τροχόσπιτο,  10 ευρώ.

-Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, 10 ευρώ.

-Τροχοσκηνή, 8 ευρώ.

-Σκηνή 3 ατόμων, 8 ευρώ.

-Σκηνή 2 ατόμων, 6 ευρώ.

-Ηλεκτρικό ρεύμα, 5 ευρώ.

-Μοτοσυκλέτα 2,50 ευρώ.

-Αυτοκίνητο, 4 ευρώ.

-Επίσκεψη ανά άτομο, 2 ευρώ.

Περαιτέρω, τα πακέτα για μόνιμη παραμονή, διαμορφώνονται ως εξής:

-Α’ και Β’ σειρά κεντρικού κάμπινγκ και θέσεων απέναντι από Fast Food και Β’ σειρά, 2.300 ευρώ.

-Γ’ σειρά και θέσεων στο κεντρικό κομμάτι, 2.000 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κράτηση θέσης είναι η εξόφληση οφειλών από προηγούμενες σεζόν, εάν υπάρχουν, μέχρι τις 15 Μαρτίου. Για τη φετινή σεζόν θα πρέπει να κατατεθεί έως τις 15 Μαρτίου προκαταβολή 500 ευρώ και η εξόφληση του συμβαλλόμενου ποσού θα γίνει στις 31 Μαΐου. Υπογραμμίζεται ότι και σε περίπτωση αποπληρωμής του ποσού, δεν παρέχεται έκπτωση.

Περαιτέρω, σε άτομα με αναπηρία ΑΜΕΑ, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών απόδειξης της αναπηρίας, παρέχεται έκπτωση 20% με προϋπόθεση την καταβολή προκαταβολής ποσού 500 ευρώ έως τις 15 Μαρτίου για την κατοχύρωση θέσης στο κάμπινγκ, και εξόφληση έως τις 31 Μαϊου, είτε εφάπαξ ή σε δόσεις. Σημειώνεται ότι δεν θα παρέχονται εκπτώσεις σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία πελατών.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα