Η Solmar Villas προσθέτει 18 βίλες στη Χαλκιδική και Ολυμπιακή Ριβιέρα | 530 βίλες συνολικά στην Ελλάδα

19 Feb 2024, 10:38 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Η Solmar Villas προσθέτει 18 βίλες στη Χαλκιδική και Ολυμπιακή Ριβιέρα | 530 βίλες συνολικά στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέες βίλες σε τουριστικές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας προσθέτει η Solmar Villas μετά τον διπλασιασμό των πωλήσεων για βίλες στη χώρα μας, που είχε τον Ιανουάριο.

Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει προσθέσει 18 βίλες στις περιοχές της Χαλκιδικής και στην Ολυμπιακή Ριβιέρα στην Πιερία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ελληνικών βιλών σε 530.

Η Τζούλι Μπλέικ, διευθύνουσα σύμβουλος της Solmar Villas, δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της, με τους συνεργαζόμενους τουριστικούς πράκτορες να αναφέρουν το σταθερά αυξανόμενο ενδιαφέρον των πελατών τους.

Με εύκολες αεροπορικές συνδέσεις από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, τόνισε η κυρία Μπλέικ, πιστεύουμε ότι αυτές οι περιοχές θα είναι δημοφιλείς στους επισκέπτες που αναζητούν κάτι νέο για εξερεύνηση. Ίσως όσοι γνωρίζουν και αγαπούν την Ελλάδα αλλά θέλουν να δοκιμάσουν κάτι λίγο διαφορετικό, πρόσθεσε.

Ή ίδια είπε ότι η  Solmar Villas έχει δει μια τεράστια αύξηση της ζήτησης για τις βίλες της, με πάνω από 1.000 νέους αντιπροσώπους που εγγράφηκαν στη σελίδα της στο Facebook τους τελευταίους τρεις μήνες. Χαρακτηριστικό της ζήτησης είναι ότι τα έσοδα από τις εμπορικές πωλήσεις τον Ιανουάριο έχουν διπλασιαστεί, από έτος σε έτος.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή του τρέχοντος έτους, η Solmar Villas εξαγοράστηκε από την Kuoni Der Touristik UK, ενώ το περασμένο φθινόπωρο απέκτησε περισσότερα από 450 ακίνητα από την James Villas μετά το κλείσιμο της επωνυμίας από την Awaze.

Η Solmar Villas διαθέτει ήδη βίλες προς ενοικίαση για διακοπές στα νησιά Κέρκυρα, Κρήτη, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Κω, Λευκάδα και Ρόδο.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα