Η bratti hotel signage στην έκθεση XENIA 2023 & στο event Architect Show 2023

19 Dec 2023, 10:15 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Η bratti hotel signage στην έκθεση XENIA 2023 & στο event Architect Show 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με μεγάλη χαρά η bratti hotel signage συμμετείχε και φέτος στην έκθεση Xenia  που πραγματοποιήθηκε στις 25-27 Νοεμβρίου 2023, στο ΜETROPOLITAN EXPO της Αττικής.

Η Xenia είναι μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους  ξενοδόχους, αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου. Για τρεις ημέρες, η Xenia αποτέλεσε το επίκεντρο του ξενοδοχειακού κλάδου & meeting point του πιο δυναμικού community του ελληνικού τουρισμού.

Στο περίπτερο μας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα σημαντικά έργα σήμανσης που έχουμε υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια σε top hotel brands στην Ελλάδα.

H bratti hotel signage συμμετείχε για πρώτη φορά στο Architect Show, ένα διήμερο premium event στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες της Αρχιτεκτονικής και του Design. 

Η εξειδικευμένη ομάδα της bratti hotel signage είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει άμεσα με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και επιχειρηματίες Real Estate, ανταλλάσσοντας καινοτόμες ιδέες και απόψεις αναφορικά με την σήμανση σε επαγγελματικούς χώρους.

Η bratti hotel signage εξειδικεύεται για περισσότερα από 50 χρόνια στην επαγγελματική σήμανση. Η εταιρεία διαθέτει την πλέον εξειδικευμένη ομάδα που εκτελεί την απαραίτητη μελέτη σήμανσης, τον σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και την τοποθέτηση πινακίδων σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, τράπεζες, μουσεία, κτίρια γραφείων, μαρίνες, αεροδρόμια κ.λπ.

Δείτε όλα τα projects μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε την σήμανση στο χώρο σας, επικοινωνήστε με την εταιρεία bratti hotel signage στο τηλέφωνο +30 210 9656500 ή στο emailinfo@bratti.eu

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα