Marriott International: Νέα συμφωνία με τη Maraey για 3 ξενοδοχεία στο Ρίο ντε Τζανέιρο

19 Jan 2023, 08:01 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Marriott International: Νέα συμφωνία με τη Maraey για 3 ξενοδοχεία στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέα συμφωνία υπέγραψαν η Marriott International  και η Maraey, τουριστική-οικιστική επιχείρηση της Βραζιλίας, για τη δημιουργία 3 ξενοδοχείων στην ακτή Sun της Maricá, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τα brands περιλαμβάνουν το Ritz-Carlton Reserve, το οποίο θα είναι και το πρώτο του θέρετρο στη Νότια Αμερική, το JW Marriott, το οποίο αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα all-inclusive ξενοδοχεία του brand στον κόσμο, καθώς και το Rock in Rio, Autograph Collection, το πρώτο ξενοδοχείο που φέρει το σήμα του φεστιβάλ.

Τα τρία ξενοδοχεία αναμένεται να έχουν περισσότερα από 1.100 δωμάτια υψηλών προτύπων και εκτιμώμενη επένδυση της Maraey περίπου 360 εκατ. δολαρίων . Το έργο αναμένεται να δημιουργήσει 16.000 θέσεις εργασίας κατά τη φάση κατασκευής και να προσελκύσει περισσότερους από 300.000 άμεσους τουρίστες ετησίως.

Τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία και έχουν ως στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς τουριστικού προορισμού με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και την καινοτομία, καθώς και την παροχή υπηρεσιών και εμπειριών υψηλής ποιότητας.

Τέλος, σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία Marriott, η Maraey σχεδιάζει και την ανάπτυξη 244 εξαιρετικών κατοικιών, όπως βίλες, μεζονέτες και διαμερίσματα.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα