Ομοσπονδία "Κύκλος": Καταγγελίες για αυθαίρετες χρεώσεις της Booking.com σε τουριστικά καταλύματα

31 Jul 2019, 08:26 | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Ομοσπονδία "Κύκλος": Καταγγελίες για αυθαίρετες χρεώσεις της Booking.com σε τουριστικά καταλύματα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Καταγγελίες για αυθαίρετες χρεώσεις της Booking.com σε συνεργαζόμενα τουριστικά καταλύματτα δέχεται καθημερινά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων "ΚΥΚΛΟΣ", όπως ενημερώνει τα μέλη της ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Αντώνης Καρατάσος.

Αναλυτικά η ενημερωτική επιστολή προς τα μέλη της Ομοσπονδίας του κ.Καρατάσου...

"Με ανησυχητικά αυξανόμενο ρυθμό δεχόμαστε καθημερινά καταγγελίες από επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που συνεργάζονται με την Booking.com, για αυθαίρετες χρεώσεις της εταιρείας προς τα καταλύματα.

Οι καταγγέλλοντες αναφέρουν ότι μέσω μιας θυγατρικής ή συνεργαζόμενης με την Booking.com εταιρείας «BookingSuite», γίνονται χρεώσεις και αυτόματες αναλήψεις από τους επαγγελματικούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ενώ δεν έχουν υπογράψει κάποια σύμβαση με την BookingSuite.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί η Booking.com για να χρεώσει τις εξτρα υπηρεσίες – εφαρμογές BookingSuite, θυμίζουν διαδικτυακές απάτες.

Η Booking.com εκμεταλλεύεται την πάγια εντολή που έχει απαιτήσει να κάνει κάθε συνεργαζόμενο τουριστικό κατάλυμα που συνεργάζεται με την Booking.com, για να εισπράξει αυθαίρετα ποσά τρίτη εταιρεία και μάλιστα για μη ληφθείσες υπηρεσίες, χωρίς τιμολόγιο και χωρίς να έχει γίνει υπογραφή σχετικού συμφωνητικού.

Οι καταλυματίες παραπονούνται ότι δεν μπορούν καν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με κάποιο αρμόδιο υπάλληλο της εταιρείας για το θέμα αυτό … και οι αυτόματες αναλήψεις συνεχίζονται!!"

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα