Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης: Εγκρίσεις αιτημάτων της Ξενοδοχεία Κάραβελ Α.Ε. και του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

23-02-24 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, ενέκρινε αιτήματα της Ξενοδοχεία Κάραβελ Α.Ε. και του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για παρατάσεις συμβάσεων χώρων στάθμευσης.

Αναλυτικά, ενέκρινε αίτημα της εταιρείας Ξενοδοχεία Κάραβελ Α.Ε. για την παράταση της σύμβασης του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο “Divani Apollon Palace” στη Βουλιαγμένη για ένα έτος, δηλαδή έως 19-4-2025. Το μίσθωμα της παράτασης καθορίζεται στα 7.784,52 ευρώ προσαυξημένο σύμφωνα με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή , όπως αυτός υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Η μισθώτρια εταιρεία δύναται να αιτηθεί εκ νέου παράταση για επιπλέον 2 έτη, 6 μήνες προ της λήξης της.

Επίσης, ενέκρινε το αίτημα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για την παράταση της σύμβασης του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο “Αρμονία”  για 3 έτη, δηλαδή έως 11-6-2027.

Το μίσθωμα για το πρώτο έτος της παράτασης καθορίζεται στα 15.555 ευρώ προσαυξημένο σύμφωνα με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, όπως αυτός υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Επίσης το μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται αντίστοιχα με το Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, όπως αυτός υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή και για τα επόμενα δύο έτη και μέχρι τη λήξη αυτής.

 

διαβάστε ακόμα

Γερμανικός τουρισμός: Σε υψηλά πενταετίας η διάθεση για διακοπές αυτό το καλοκαίρι
Διεθνείς εκδηλώσεις του Μαΐου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ
Κρήτη | Υψηλές προσδοκίες για τις τουριστικές ροές από τις Αραβικές Χώρες
Jet2.com και Jet2holidays | Άνοιξε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026 σε ηλιόλουστους προορισμούς
Γιατί ο καφές ακριβαίνει συνεχώς
HOTREC: Η πρόταση της Κομισιόν πλήττει την ανταγωνιστικότητα των Ευρωπαϊκών πακέτων διακοπών
Booking.com: Αυτές είναι οι τάσεις στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές αναζητήσεις – Συμβουλές στις επιχειρήσεις
TRYP by Wyndham | Νέα εμφάνιση και αισθητική στα ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική
Heraklion Swimming Challenge 2024 στο Ηράκλειο Κρήτης
Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024