TRYP by Wyndham | Νέα εμφάνιση και αισθητική στα ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

TRYP by Wyndham | Νέα εμφάνιση και αισθητική στα ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

Μία νέα εμφάνιση και αισθητική λανσάρει το TRYP by Wyndham, για το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων του σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. 

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές, που δημιουργήθηκαν από την εξειδικευμένη, εσωτερική ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας, βασίζονται στη βαθιά κατανόηση των σημερινών αναγκών του ταξιδιώτη και διαχειρίζονται τις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης φιλοξενίας, ώστε να προσφέρουν μία δημιουργική κατεύθυνση, που αφορά τόσο στις νέες κατασκευές, όσο και στις ανακαινίσεις.

Η επανεπινόηση της ιδέας, εμπνευσμένη από τον κεντρικό πυρήνα και μότο του TRYP by Wyndham, «Powered by the City», δηλαδή «αντλώντας έμπνευση από τις πόλεις», προσφέρει στους επισκέπτες ευχάριστα και άνετα καταλύματα, ενθαρρύνοντας ουσιαστικά την αλληλεπίδρασή τους με τον πολιτισμό και την κοινότητα που τα περιβάλλει. 

Η εσωτερική διακόσμηση κάθε ξενοδοχείου, αντικατοπτρίζει τον μοναδικό χαρακτήρα της τοποθεσίας του, ενισχύοντας τη βαθύτερη σύνδεση μεταξύ των επισκεπτών και της εκάστοτε κοινότητας. Με την ενσωμάτωση στοιχείων εσωτερικού σχεδιασμού που αναδεικνύουν τις τοπικές επιχειρήσεις και τα τουριστικά αξιοθέατα, αλλά και προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να υποστηρίξουν την κοινότητα μέσω των τοπικών επιχειρήσεων, το TRYP by Wyndham δεσμεύεται ότι θα δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες, οι οποίες θα είναι εμπλουτισμένες τόσο για τους ταξιδιώτες, όσο και για τους προορισμούς που εκείνοι εξερευνούν.

Σχετικά, ο κ. Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος Ευρώπης, Ευρασίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε τα εξής: «Το TRYP by Wyndham είναι ένα από τα κορυφαία brands φιλοξενίας, το οποίο ενσωματώνει στυλ και ντιζάιν. Η ανανεωμένη, σύγχρονη ταυτότητά μας, ενδυναμώνει τους ιδιοκτήτες με προσιτές ανανεώσεις, διατηρώντας παράλληλα τον ξεχωριστό χαρακτήρα της κάθε ιδιοκτησίας. Σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, τα αναζωογονημένα ξενοδοχεία TRYP by Wyndham προσκαλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν αυθεντικές, τοπικές εμπειρίες, που θα κάνουν τη διαμονή τους αξέχαστη». 

Αναβαθμισμένες εμπειρίες: Αποκαλύπτοντας τα ξενοδοχεία TRYP by Wyndham για τους σύγχρονους ταξιδιώτες

 • Ζωντανοί χώροι και μαγευτικά σχέδια

Ως απάντηση στην επιθυμία των σύγχρονων επισκεπτών για βαθύτερη σύνδεση με το brand, τα νέα σχέδια είναι επιμελημένα έτσι ώστε να βυθίσουν τους επισκέπτες σε μια αξέχαστη εμπειρία. 

Ειδικότερα, ο νέος σχεδιασμός παρουσιάζει έναν αναζωογονητικό συνδυασμό χρωμάτων, όπως διαδρόμους με τολμηρές, σκούρες αποχρώσεις που συμπληρώνονται από μαγευτικές εικόνες της τοποθεσίας, της κουλτούρας και του τρόπου ζωής, καθώς και ζωηρά λόμπι με μοντέρνα έπιπλα. Σημειώνεται ότι η Wyndham Hotel & Resorts δεσμεύεται να συνεργαστεί στενά με τους κατασκευαστές, ώστε να ενσωματώσει σε κάθε ξενοδοχείο ιδιαίτερες λεπτομέρειες, οι οποίες όχι μόνο εκπλήσσουν και ενθουσιάζουν τους επισκέπτες, αλλά και τους ενθαρρύνουν να αλληλοεπιδράσουν ενεργά με το brand στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 • Άνεση υψηλού επιπέδου: Επαναπροσδιορισμός των χαρακτηριστικών του δωματίου

Στα νέα, ανασχεδιασμένα δωμάτια του TRYP by Wyndham, το ζητούμενο είναι ο επιτυχημένος συνδυασμός άνεσης και στυλ. Από τα καινούρια φωτιστικά μέχρι τον προσεγμένο φωτισμό και τις ανοιχτές ντουλάπες, στόχος του σχεδιασμού είναι να αναβιώσει τη ζεστή, «σπιτική» αίσθηση στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να δημιουργούν αναμνήσεις καθώς ταξιδεύουν. Είτε οι επισκέπτες ταξιδεύουν με αγαπημένα πρόσωπα, είτε μόνοι τους, οι επιλογές δωματίων καλύπτουν κάθε τους ανάγκη, προσφέροντας μια σειρά από επιλογές, όπως καναπέδες-κρεβάτια, κουκέτες και μεγαλύτερα κεφαλάρια που εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς. Εξάλλου, η άνεση και η ευκολία των επισκεπτών παραμένει προτεραιότητα, διασφαλίζοντας ότι ο χώρος της διαμονής τους θα αποπνέει την αίσθηση ενός εξατομικευμένου καταφύγιου.

 • Social Central: ‘Όπου η λειτουργικότητα συναντά την ψυχαγωγία

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές του σχεδιασμού, φέρνουν επανάσταση στην εμπειρία των επισκεπτών, διασφαλίζοντας ότι κάθε σημείο του ξενοδοχείου έχει βελτιστοποιηθεί, με σκοπό να προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση. Είτε πρόκειται για συνάντηση με φίλους, είτε για επαγγελματικά ραντεβού ή απλά για στιγμές χαλάρωσης, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν έναν χώρο που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους. Από τους ευέλικτους, κοινόχρηστους χώρους που λειτουργούν όλη την ημέρα, μέχρι τα ανανεωμένα  μπαρ τα οποία αποτελούν ζωντανούς κοινωνικούς πυρήνες, τα ξενοδοχεία έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να βελτιώνουν κάθε πτυχή της διαμονής των επισκεπτών. Περαιτέρω, οι πρόσθετες ανέσεις, όπως έπιπλα γραφείων και Wi-Fi, προβιβάζουν τα ξενοδοχεία TRYP by Wyndham από μέρη διαμονής, σε ζωντανούς χώρους, όπου οι επισκέπτες μπορούν να εργαστούν, να ψυχαγωγηθούν και να αλληλοεπιδράσουν με ευκολία.

 • Ενισχύοντας τη διαμονή: Γαστρονομικές απολαύσεις και παροχές ευεξίας

Ως μέρος της ανανέωσης του brand, η Wyndham Hotels & Resorts ανανεώνει τις F&B προσφορές, μέσω των συνεργατών της σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Τα νέα μενού περιλαμβάνουν μια ποικιλία από επιλογές φαγητού το οποίο σερβίρεται όλη την ημέρα, αλλά και μοντέρνα πιάτα που οι επισκέπτες μπορούν να τα μοιραστούν και που συνδυάζουν τις τοπικές με τις διεθνείς, αγαπημένες γεύσεις.

Επίσης, ικανοποιώντας την έντονη ζήτηση άνεση και ευζωία, η Wyndham Hotels & Resorts θα επενδύσει σε stretch zones και σύγχρονο εξοπλισμό fitness, τον οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτές οι προσθήκες παρέχουν ευκαιρίες για χαλάρωση και σωματική δραστηριότητα, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

 • Μια ανταποδοτική διαμονή

Τα ξενοδοχεία TRYP by Wyndham συμμετέχουν στο Wyndham Rewards®, το βραβευμένο πρόγραμμα αφοσίωσης ξενοδοχείων της Wyndham που προσφέρει σε περισσότερα από 108 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη την ευκαιρία να εξαργυρώσουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία, κλαμπ διακοπών και ενοικιαζόμενα καταλύματα σε όλο τον κόσμο. 

Σχετικά με το TRYP by Wyndham

Συνδυάζοντας την εμπειρία με τον προορισμό, τα ξενοδοχεία TRYP by Wyndham® δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό, ώστε ο ταξιδιώτης να γνωρίσει την περιοχή με τον καλύτερο τρόπο και να ζήσει αυθεντικά, σαν ντόπιος.  Φωλιασμένα στην καρδιά του κόσμου, από συναρπαστικές πόλεις όπως είναι το Άμπου Ντάμπι και η Νέα Υόρκη, μέχρι ενδιαφέροντες τόπους και ανερχόμενους προορισμούς, τα ξενοδοχεία TRYP by Wyndham ενσωματώνονται στην τοπική κουλτούρα της εκάστοτε πόλης, προσφέροντας μοναδικές τοπικές γεύσεις και ανέσεις, ενωμένες με τις μεσογειακές ρίζες του brand αλλά και το κομψό, αστικό στυλ. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 15/06 12:02

  Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών

 2. 14/06 16:47

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260

 3. 14/06 14:50

  Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025

 4. 14/06 14:16

  Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί

 5. 14/06 14:16

  Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.

 6. 14/06 14:10

  4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο

 7. 14/06 13:56

  Γερμανία: Είναι έτοιμες οι αεροπορικές για το καλοκαίρι

 8. 14/06 13:46

  Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με αλλαγές στα Υπουργεία Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής

 9. 14/06 12:47

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου

 10. 14/06 12:37

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | EXIT ABOVE – After the tempest

 11. 14/06 11:48

  Πτώχευση FTI: Φόβοι των τουρ οπερέιτορ για αμαύρωση της φήμης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας

 12. 14/06 11:13

  Αμερικανικός τουρισμός 2024: Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις που διαμορφώνονται στα ταξίδια

 13. 14/06 10:52

  Ι. Χατζής: Συνάντηση με νέους ξενοδόχους για το μέλλον της φιλοξενίας

 14. 14/06 07:32

  Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 15. 14/06 07:15

  Πρώτο Αμοργιανό Φεστιβάλ

 16. 14/06 06:28

  Προώθηση της Αττικής ως προορισμός κρουαζιέρας στην Αυστρία

 17. 14/06 06:25

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Συζητούνται οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για δύο ξενοδοχεία

 18. 14/06 06:17

  Εκδήλωση Σαμπαλιώτικα Μπλουγούρια στην Καρδίτσα

 19. 14/06 00:54

  ΣΕΤΕ | Όλ. Κεφαλογιάννη: Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ξεχωριστές εμπειρίες

 20. 13/06 20:44

  ΣΕΤΕ | Κ. Μητσοτάκης: Εργαζόμενοι στον τουρισμό καλά αμειβόμενοι- τοπικά πολεοδομικά σχέδια- Αirbnb | η τοποθέτηση Παράσχη

 21. 13/06 17:14

  Τρεις προσφορές για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

 22. 13/06 16:27

  Η Ελλάδα δεν έχει υπερτουρισμό | Χρειαζόμαστε μαζικές επενδύσεις σε κρίσιμες υποδομές

 23. 13/06 16:23

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee / Ένας υπάλληλος αγνοείται | Πειραιώς 260 - 17 & 18 Ιουνίου

 24. 13/06 16:10

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee

 25. 13/06 15:40

  Πτώση της ζήτησης και των κρατήσεων στη Μύκονο το 2024 - Ανάλυση της Panadvert

 26. 13/06 15:38

  Premier Inn: 2 στους 5 Βρετανούς τινάζουν στον αέρα τον προϋπολογισμό διακοπών

 27. 13/06 15:11

  Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρίες με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις

 28. 13/06 14:01

  Συνήγορος του Πολίτη: Σοβαροί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι από τον τουρισμό – Καμπανάκι για επείγουσες μεταρρυθμίσεις

 29. 13/06 13:15

  Ποσειδώνια 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με 2.038 εκθέτες από 81 χώρες

 30. 13/06 12:43

  Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ | Γ.Παράσχης: Όχι σε νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία- 5,1 δισ. ευρώ τουριστικές επενδύσεις το 2023

 31. 13/06 11:47

  WTTC | Τουρκικός τουρισμός: Ρεκόρ επιδόσεων το 2023- αισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη 10ετία

 32. 13/06 11:43

  Μνημόνιο συνεργασίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 33. 13/06 11:10

  2ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ: Γεύσεις και Μελωδίες του Κόσμου στο Ηράκλειο

 34. 13/06 10:39

  Διακοπή λειτουργίας όλων των Αρχαιολογικών Χώρων ενιαίου εισιτηρίου Αθηνών

 35. 13/06 10:37

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τη δήμαρχο Σπετσών

 36. 13/06 10:30

  Aκρόπολη | Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος και σήμερα το μεσημέρι (12.00 - 17.00) - Μετά τις 17.00 όσοι έχουν εισιτήρια

 37. 13/06 10:10

  Βόμβα για τον ελληνικό τουρισμό | Γιατί tour operators απείλησαν να αποσύρουν τουρίστες από περιοχή της Ρόδου

 38. 13/06 10:03

  Εγκρίθηκε η σύσταση του κοινωφελούς ιδρύματος Σπύρου και Ελιάνας Κοκοτού

 39. 13/06 07:53

  Δήμος Λεβαδέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 40. 13/06 07:49

  Καραγκούνικες γεύσεις στην Κυψέλη Καρδίτσας

 41. 13/06 07:47

  Φεστιβάλ Τριών Φεγγαριών 2024 στη Λέρο

 42. 13/06 07:43

  Πέμπτο Μαστίχαθλον στη Χίο

 43. 13/06 07:00

  Φιλοξενία Ιταλού δημοσιογράφου στη Σίφνο

 44. 12/06 18:35

  Αυτές είναι οι 19 νέες εγγραφές στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας

 45. 12/06 18:08

  Η TUI λανσάρει τη νέα ξενοδοχειακή μάρκα "The Mora" | Χαλαρή πολυτέλεια: «Όλα μπορούν, τίποτα δεν πρέπει»

 46. 12/06 16:02

  O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών εντάσσεται στην Pharma.Aero

 47. 12/06 14:45

  Institute of Travel & Tourism 2024: Στην Ελλάδα και την Χαλκιδική το κορυφαίο βρετανικό τουριστικό συνέδριο

 48. 12/06 14:13

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Emanuel Ax – Λεωνίδας Καβάκος – Yo-Yo Ma | 15 Ιουνίου Ωδείο Ηρώδου Αττικού

 49. 12/06 13:45

  Η Greek Meetings Alliance στην IMEX 2024 της Φρανκφούρτης | Κορυφαίος συνεδριακός προορισμός η Ελλάδα

 50. 12/06 13:33

  Ανάδειξη της Αθήνας ως προορισμού κρουαζιέρας στην Αυστριακή αγορά

 51. 12/06 13:32

  Η Χαλκιδική «μάγεψε» τους 270 συμμετέχοντες στο συνέδριο του Institute of Travel & Tourism (IT

 52. 12/06 13:25

  King Jason Zante | Ένα ξενοδοχείο - "πλωτή όαση" ανοίγει η Louis Hotels στη Ζάκυνθο

 53. 12/06 12:48

  Προς διμερή συμφωνία με τις Φιλιππίνες μέχρι τις αρχές του 2025 για εργαζόμενους στον τουρισμό

 54. 12/06 12:35

  Τουρισμός: Ποιες ευρωπαϊκές αγορές πραγματοποίησαν τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές δαπάνες το 2023 - Οι κορυφαίοι προορισμοί

 55. 12/06 12:00

  Νέο ξενοδοχείο στο Κουφονήσι από SWOT Hospitality και Intracom Holdings

 56. 12/06 11:39

  Κοινωνικός τουρισμός | 16.000 έκαναν διακοπές το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου με voucher της ΔΥΠΑ

 57. 12/06 11:26

  Η Τουρκία στηρίζει την Ελλάδα για την επιστροφή των Μαρμάρων

 58. 12/06 10:53

  Μοναδικά supercars «πλημμυρίζουν» την Αθήνα στις 14 Ιουνίου -Έκθεση στο Ζάππειο

 59. 12/06 10:12

  ΥΠΠΟ | Κλειστός σήμερα το μεσημέρι ο αρχαιολογικός χώρος Ακροπόλεως - τι θα γίνει με όσους έχουν εισιτήριο

 60. 12/06 09:51

  Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης | Διευρυμένο Συμβούλιο στο Ρέθυμνο

 61. 12/06 07:21

  ‘Αρωμα Χίου στην «καρδιά» της Αθήνας

 62. 12/06 07:17

  Σαντορίνη- Θηρασιά | Η νέα απόφαση για την αποφυγή έκθεσης σε κατολισθητικό κίνδυνο

 63. 12/06 07:15

  Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Europride 2024 Θεσσαλονίκη

 64. 12/06 07:10

  Παραδοσιακή Στράτα 2024 στα Χανιά

 65. 11/06 22:23

  Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 66. 11/06 18:29

  ΑΑΔΕ | Χιλιάδες ευρώ και δολάρια κατασχέθηκαν από επιβάτες στα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης

 67. 11/06 18:17

  Η παρέμβαση Κεφαλογιάννη στη σύνοδο του UN Tourism

 68. 11/06 18:16

  Κοινωνικός τουρισμός: Πάνω από 535.000 αιτήσεις για 900.000 voucher – Ανοικτή η πλατφόρμα για παρόχους

 69. 11/06 18:14

  SKY express | Στρατηγικές συμμαχίες με 18 κορυφαίους αερομεταφορείς

 70. 11/06 18:03

  Στην εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ τα ΠΑΓΩΤΑ ΔΩΔΩΝΗ έναντι 40 εκατ. ευρώ

 71. 11/06 15:38

  Περιφέρεια Κρήτης: Φιλοξενία Γερμανών τουριστικών πρακτόρων και blogger από τη Βραζιλία

 72. 11/06 15:27

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Aυτό το Σαββατοκύριακο στην Πειραιώς 260: Hip hop battles - Βαλέρια Δημητριάδου - Γιάννης Σκουρλέτης

 73. 11/06 15:22

  Aκρόπολη | Κλειστός ο Αρχαιολογικός Χώρος από τις 12:00 έως τις 17:00 τις επόμενες ημέρες

 74. 11/06 14:52

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Παράσταση "Ενενήντα" της Βαλέριας Δημητριάδου

 75. 11/06 14:49

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Τραγούδια του ελληνικού λαού – Drag ορατόριο

 76. 11/06 14:46

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: AEF Urban Dance Contest στις 15 & 16 Ιουνίου

 77. 11/06 14:35

  Τουρισμός: Το 80% των Ευρωπαίων θα ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι – Η "παρακμή" των Workations

 78. 11/06 13:16

  FedHATTA: "Six  Women in Greek Tragedy" – Μια παράσταση κάτω από την Ακρόπολη, στα Αγγλικά!

 79. 11/06 12:59

  Booking.com: Το 60% των ταξιδιωτών LGBTQ+ έχουν βιώσει διακρίσεις στα ταξίδια – Πώς επιλέγουν διακοπές

 80. 11/06 12:09

  ΗΠΑ | Η πλειονότητα των ξενοδοχείων δεν βρίσκει προσωπικό- ελλείψεις στην καθαριότητα στο 50%

 81. 11/06 11:56

  Πτώχευση FTI: Ελεγχόμενη η κατάσταση στον Τουρκικό τουρισμό - Πώς θα αντιμετωπιστούν οι απώλειες

 82. 11/06 11:27

  ΥΠΑ: Σε επιχειρησιακή εφαρμογή οι διαδικασίες πλοήγησης αεροσκαφών μέσω Δορυφόρων

 83. 11/06 11:11

  Travel+Leisure: 2 Ελληνικά ξενοδοχεία στα πιο προσιτά all in για το 2024

 84. 11/06 10:43

  Πτώχευση FTI | Με εταιρία της οικογένειας Ρίζου συνεχίζουν τα ξενοδοχεία της Meeting point στην Κέρκυρα

 85. 11/06 10:11

  Αρμένιοι τουριστικοί πράκτορες στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τις πτήσεις της AEGEAN

 86. 11/06 09:46

  Πτώχευση FTI | Έφοδος δικαστικών επιμελητών σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα για ανεξόφλητα εμπορεύματα

 87. 11/06 07:21

  Δήμος Κομοτηνής: Δημοπρασία για τη μίσθωση 6 bungalows στην Τουριστική Ακτή Φαναρίου

 88. 11/06 07:16

  Εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

 89. 11/06 07:14

  Η λειτουργία του Συμβουλίου Οινοτουρισμού και η διασύνδεσή του με τους φορείς

 90. 11/06 07:12

  Δήμος Χίου: Τεχνικός Σύμβουλος για τη βελτίωση των τουριστικών δομών του

 91. 11/06 07:08

  Δράμα | Μίσθωση δωματίων ξενοδοχείων για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

 92. 10/06 16:49

  Ταξίδι εξοικείωσης ΕΟΤ-Δήμου Σύρου: Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων γοητεύει Τούρκους influencers

 93. 10/06 16:45

  mAiGreece: Διαθέσιμος από σήμερα ο Ψηφιακός Βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης για τις διακοπές στην Ελλάδα

 94. 10/06 16:24

  Πτώχευση FTI: Βέλη του Γερμανικού Ταμείου DRSF κατά ξενοδόχων που ζήτησαν χρήματα από τους ταξιδιώτες

 95. 10/06 14:30

  Πάνω από 12.000 εγγραφές και 5.000 συνεντεύξεις σε τουρισμό και εστίαση μέσω του JOBmatch της ΔΥΠΑ

 96. 10/06 14:10

  Αυτά είναι τα τρία κορυφαία Ελληνικά νησιά στις προτιμήσεις των Γάλλων ταξιδιωτών

 97. 10/06 13:28

  Νέο ρεκόρ επιβατικής κίνησης το Μάιο για το αεροδρόμιο Σητείας

 98. 10/06 13:24

  CV Villas | Η Λευκάδα ο πιο «καυτός» προορισμός για γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη το 2024 - Άλλα 6 Ελληνικά νησιά στο Top 20

 99. 10/06 12:58

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Με δυο σπουδαίες διεθνείς παραστάσεις θεάτρου και χορού συνεχίζεται δυναμικά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Πειραιώς 260!

 100. 10/06 12:32

  Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στα Ελληνικά νησιά για το 2024