Δημοπρασία για την μίσθωση του κάμπινγκ Καψαλίου Κυθήρων

20 May 2024, 19:33 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Δημοπρασία για την μίσθωση του κάμπινγκ Καψαλίου Κυθήρων

Facebook Twitter Linkedin

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ενέκρινε την προκήρυξη δημόσιας, πλειοδοτικής, προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του κάμπινγκ Καψαλίου Αγ. Ιωάννη.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα από 10:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ., στα γραφεία της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων, στη Χώρα Κυθήρων ενώπιον της αρμόδιας προς τούτο Επιτροπής Δημοπρασιών.

Το κάμπινγκ ανήκει στην κυριότητα του Ιερού Προσκυνήματος Αγίου Ιωάννου εν Κρημνώ και στην αποκλειστική δικαιοδοσία και διαχείριση της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων.

Κατά τη διάρκεια της εκμετάλλευσης του μισθίου, ο μισθωτής υποχρεούται, με δικά του έξοδα και ενέργειες για την εξασφάλιση και διατήρηση όλων των αναγκαίων αδειών εκμετάλλευσης του χώρου (πολεοδομικών, υγειονομικών, χορήγησης ειδικού σήματος λειτουργίας κ.α.), ως και κάθε άδειας συναφούς με την χρήση του. Ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να λειτουργήσει στο μίσθιο οργανωμένη τουριστική κατασκήνωση κατηγορίας τουλάχιστον 3 αστέρων.

Εάν για την κατηγορία αυτή, ή τυχόν ανώτερη που θα επιλέξει, απαιτηθεί να ανεγείρει νέα κτίσματα ή οποιουδήποτε άλλου είδους σταθερές κατασκευές, επιπλέον αυτών που ήδη υφίστανται στο μίσθιο για τις οποίες θα απαιτείται η έκδοση οικοδομικής αδείας, η Επιτροπή θα είναι υπόχρεη στην χορήγηση ειδικής προς τούτο εξουσιοδότησης προς τον μισθωτή, και παροχής οποιασδήποτε συνδρομής, αυτό δε θα αναγράφεται και στην σύμβαση μισθώσεως που θα υπογραφεί.

Το ελάχιστο ετήσιο μίσθωμα της πρώτης προσφοράς για την πλειοδοσία ορίζεται 20.000 ευρώ. Η μίσθωση θα έχει διάρκεια 20 έτη με δυνατότητα παράτασης με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για μια πενταετία μετά από αίτηση του μισθωτή και εφόσον ήταν απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα