Έτσι θα είναι το νέο 91 Athens Riviera στη Βούλα - Το υβριδικό μοντέλο Private Members Club και Glamping

20 May 2024, 16:03 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Έτσι θα είναι το νέο 91 Athens Riviera στη Βούλα - Το υβριδικό μοντέλο Private Members Club και Glamping

Facebook Twitter Linkedin

Η Grivalia Hospitality S.A. ανακοίνωσε το άνοιγμα του «91 Athens Riviera, The Resort», του πρώτου υβριδικού Private Members Club  &  Glamping στην Ελλάδα.

To νέο πρωτοπόρο project, που πραγματοποιείται σε σύμπραξη με τον κορυφαίο όμιλο πολυτελούς lifestyle φιλοξενίας Domes, συστήνει για πρώτη φορά στην ελληνική τουριστική αγορά την εμπειρία της ιδιωτικής λέσχης και την επιτομή του Glamping. Το «91 Athens Riviera» πρόκειται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του στις 15 Ιουνίου, σε μια έκταση 45.000 τ.μ. στην Α’ Πλαζ Βούλας. Παράλληλα με τις 28 πολυτελείς σκηνές και τις υπηρεσίες σωματικής υγείας και ευεξίας, μέλη και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Μεσογειακές γεύσεις με την υπογραφή του διάσημου εστιατορίου BARBAROSSA PAROS.

Η σύζευξη glamping και ιδιωτικής λέσχης θα προσφέρει τόσο στα μέλη του όσο και στους επισκέπτες την ευκαιρία να ενωθούν υπό την κοινή επιδίωξη για ηρεμία, ευεξία και πολυτέλεια. Μέλη και επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων και ευεξίας με οκτώ ελίτ γήπεδα τένις, προπόνηση στην παραλία, γιόγκα στην ανατολή, πιλάτες στο ηλιοβασίλεμα και εξατομικευμένη προπόνηση ή ολοκληρωμένες αξιολογήσεις του σώματος.

Μια ειδική θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για μια πραγματικά αναζωογονητική διαμονή. Επιπλέον, οι θεραπείες που προσφέρονται από το signature Domes Soma Spa, «The Finest», αντιπροσωπεύουν μια απρόσκοπτη συγχώνευση πολυτέλειας, αδιαμφισβήτητων αποτελεσμάτων και βαθιάς γνώσης. Το «91 Athens Riviera» αναμένεται να αποτελέσει κυρίαρχο προορισμό πολυτελούς glamping σε παγκόσμιο επίπεδο, αναβαθμίζοντας τόσο την όψη της αθηναϊκής Ριβιέρας όσο και την εμπειρία των Ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών.

Η Ναταλία Στράφτη, Deputy CEO της Grivalia Hospitality, σημειώνει: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για ακόμα μια φορά η Grivalia Hospitality φέρνει την καινοτομία στο κλάδο του Real Estate και του Τουρισμού, διευρύνοντας τους ορίζοντες της πολυτελούς ελληνικής φιλοξενίας και παραμένοντας πιστοί στο όραμα μας για τη βιώσιμη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Το «91 Athens Riviera» σηματοδοτεί μία νέα εποχή, τόσο με την ιδιωτική λέσχη που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας όσο και με τη μοναδική εμπειρία του Glamping, πάντοτε με τον απαράμιλλο σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιωσιμότητα».

Ο Δρ. Γιώργος Π. Σπανός, CEO της Domes, αναφέρει: «Είμαστε περήφανοι για αυτό το πρωτοποριακό έργο, που σηματοδοτεί το πρώτο του είδους του στη Μεσόγειο, καθώς και για τη συνεργασία μας με την Grivalia Hospitality, την οποία συγχαίρουμε για το ξεχωριστό όραμα και την υλοποίησή του. Το 91 Athens Riviera αποτελεί ορόσημο για τον Όμιλο, ενσαρκώνοντας τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία καινοτόμων ξενοδοχειακών projects τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες πέντε αστέρων σε μοναδικούς και επιλεγμένους προορισμούς. Στην Domes προσπαθούμε συνεχώς να επαναπροσδιορίζουμε τις εμπειρίες πολυτελούς φιλοξενίας ».

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα