Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι

07 May 2024, 14:52 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τις δυνατότητες συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με το Ντουμπάι. στον τουρισμό πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένου του yachting, υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαραδαλιάς σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Emirates News Agency, με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση Arabian Travel Market (ATM) στο Ντουμπάι.

Ο κ.Χαρδαλιάς επισημαίνει τις ισχυρές σχέσεις μεταξύ ΗΑΕ και Ελλάδας, τονίζοντας τον ρόλο που διαδραματίζει η Αττική στην αναδιάρθρωση της ελληνικής οικονομίας, στην ενθάρρυνση της καινοτομίας και της τεχνολογίας και των σχεδίων τουριστικής ανάπτυξης, που περιλαμβάνουν τη συνεργασία με πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αναφέρεται επίσης στην ιστορική σημασία της Περιφέρειας,, που περιλαμβάνει την ελληνική πρωτεύουσα Αθήνα και στη σύγχρονη διοικητική περιφέρεια της Αττικής, η οποία είναι πιο εκτεταμένη από την ιστορική περιοχή και περιλαμβάνει τα Μέγαρα ως τμήμα της περιφερειακής ενότητας Δυτικής Αττικής, τα νησιά του Σαρωνικού και των Κυθήρων, καθώς και του δήμου Τροιζηνίας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα