Από την Κεφαλονιά ξεκινά η περιοδεία της Όλγας Κεφαλογιάννη στα Ιόνια Νησιά

15 May 2024, 11:44 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

TornosNews.gr

Από την Κεφαλονιά ξεκινά η περιοδεία της Όλγας Κεφαλογιάννη στα Ιόνια Νησιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα  Κεφαλογιάννη θα επισκεφθεί την  Πέμπτη 16 Μαΐου και την Παρασκευή 17 Μαΐου την Κεφαλονιά. Είναι ο πρώτος σταθμός της περιοδείας της στα νησιά του Ιονίου, με σκοπό ενόψει και της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου να συνομιλήσει με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και του τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, η Υπουργός θα ενημερώσει για τη νέα στρατηγική  του Υπουργείου Τουρισμού για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, με μέτρο και ισορροπία, με βάση την οποία επιδιώκεται η διάχυση της επισκεψιμότητας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ειδικότερα την Πέμπτη  η κα Όλγα Κεφαλογιάννη θα βρίσκεται στο Αργοστόλι όπου θα προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη και εκπροσώπων τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και με παράγοντες του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου.

Στη συνέχεια η Υπουργός θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της πόλης και θα συνομιλήσει με τους ανθρώπους της τοπικής αγοράς και πολίτες.

Ανάλογες συναντήσεις θα έχει την Παρασκευή η Υπουργός και στο  Ληξούρι ενώ θα συναντηθεί και με τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημήτριο.



Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα