Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία

05 May 2024, 07:21 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Σκανδιναβίας και Βαλτικών Χωρών θα συμμετάσχει στη διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης του SRF (Association of Swedish Travel Industry) που θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη την 15η Μαΐου.

Στόχος είναι η προώθηση της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού όλο το χρόνο σε εξειδικευμένο κοινό της Σουηδίας. Στην ετήσια εκδήλωση της ένωσης SRF συμμετέχουν παραδοσιακά περίπου 100 άτομα, κυρίως μέλη της από όλους τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας (Τ.Οs και Travel Agents, Αεροπορικές εταιρείες, Τράπεζες κ.α.). Φέτος η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την SBTA (Swedish Business Travel Association), συμπίπτει δε και με την ετήσια συνάντηση των μελών, με αποτέλεσμα ο αριθμός των συμμετεχόντων να αναμένεται να αυξηθεί και να ανέλθει στα 150 άτομα.

Εξάλλου, υπάλληλος από την Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας θα βρεθεί από τις  15 έως 21 τις Μαΐου σε Ήπειρο, Λευκάδα και Κέρκυρα προκειμένου να συνοδεύσει ομάδα Ελβετών δημοσιογράφων, οι οποίοι συμμετέχουν σε ταξίδι εξοικείωσης το ως άνω διάστημα.

Στόχος του εν λόγω ιδιαίτερα σημαντικού ταξιδιού, που διοργανώνει η Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας σε συνεργασία με την ελβετική αεροπορική εταιρεία Edelweiss – Swiss, αποτελεί η ενίσχυση των κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς, η δημιουργία ζήτησης και η επέκταση της τουριστικής σαιζόν. Στη δημοσιογραφική αποστολή συμμετέχουν 10 εκπρόσωποι έγκριτων Μ.Μ.Ε της Ελβετίας και της αεροπορικής εταιρείας Edelweiss.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα