HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές

02 May 2024, 10:26 | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

TornosNews.gr

HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εκδήλωση με στόχο την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές ταξιδιωτών μέσω επιτυχημένων στρατηγικών διοργανώνει η HolidayCheck στις 15 Μαΐου 9:30 π.μ. (EEST) στο ξενοδοχείο Ibis Style Heraklion Central.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα συνέδριο κορυφαίων ομιλητών και εκπροσώπων του ξενοδοχειακού κλάδου, για να ενημερωθούν για τις τάσεις, καινοτομίες και στρατηγικές, καθώς και να δικτυωθούν στον χώρο μέσω networking.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, η RevitUp.direct που θα είναι το μοναδικό Ελληνικό agency που θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει τις δυναμικές και κερδοφόρες στρατηγικές της μέσα από το success story του Alianthos Garden Hotel στο Πλακιά Ρεθύμνου.

Το case study του ξενοδοχείου θα είναι μέρος μίας σειράς παρουσιάσεων, οι οποίες έχουν θέμα τη μεγιστοποίηση της διαδικτυακής προβολής των καταλυμάτων, καθώς και την αξιοποίηση των δεδομένων μέσω των εργαλείων της HolidayCheck, με σκοπό την ενίσχυση των κρατήσεων και της κερδοφορίας στην αγορά DACH (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία).

Η HolidayCheck είναι πλατφόρμα ταξιδιωτικών και ξενοδοχειακών αξιολογήσεων με έδρα το Μόναχο, η οποία αποτελεί πολύτιμη πηγή αναφοράς για τους γερμανόφωνους ταξιδιώτες που αναζητούν πληροφορίες και κριτικές για καταλύματα, προορισμούς και τουριστικές υπηρεσίες.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα