Ξυλόκαστρο: Διαγωνισμός μίσθωσης δημοτικού χώρου για Λούνα Παρκ

10 May 2024, 07:41 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ξυλόκαστρο: Διαγωνισμός μίσθωσης δημοτικού χώρου για Λούνα Παρκ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης προκήρυξε δημόσια, φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού κοινόχρηστου χώρου 1.134,21 τ.μ. (τμήματος του Πρότυπου Πάρκου Αναψυχής Άθλησης και Επιμόρφωσης Ξυλοκάστρου) για την προσωρινή εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ από 1-7-2024 έως και 31-8-2024.

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μισθώματος ορίζεται το ποσό των 2.500 ευρώ.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (Λυκούργου Φραντζή 2 – Ξυλόκαστρο) την Τρίτη 28 Μαΐου ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και θα συνεδριάσει στην αίθουσα διεξαγωγής των δημοπρασιών (1ος όροφος). Σε περίπτωση που η δημοπρασία δεν διενεργηθεί την ανωτέρω ημέρα, θα επαναληφθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Ο τελευταίος πλειοδότης δύναται να κάνει χρήση του χώρου μέχρι επτά ημέρες πριν την έναρξη της μίσθωσης, για την εγκατάσταση των μηχανημάτων, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η νόμιμη διαδικασία για την εγκατάσταση και λειτουργία. Ο μισθωτής υποχρεούται να είναι εφοδιασμένος με όλες τις νόμιμες εγκρίσεις των μηχανημάτων που θα λειτουργήσουν.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα