Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά

04 May 2024, 11:30 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61  νησιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέα μπροσούρα για την Ελλάδα, που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων σε 61 νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα κυκλοφόρησε ο εξειδικευμένος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου Sunvil.

Ο Sunvil υποστηρίζει ότι έχει το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ελληνικών νησιών από οποιονδήποτε άλλο ταξιδιωτικό πράκτορα του Ηνωμένου Βασιλείου. Με τον τρόπο αυτό θα εισέλθει το 2025 στην 50ή επέτειο από την έναρξη της λειτουργίας του.

Νέο νησί στη μπροσούρα είναι η Κέα (φωτογραφία), για την οποία τονίζει ότι οι Αθηναίοι θέλουν να κρατήσουν "μυστική" για να την απολαμβάνουν οι ίδιοι, λόγω της μικρής απόστασης από την Αθήνα.

Νέα καταλύματα προστέθηκαν στην Ιθάκη, τη Σκόπελο, τη Σάμο και την Κρήτη, ενώ υπάρχουν καινούρια δρομολόγια σε πολλά νησιωτικά συγκροτήματα – τα νησιά του Σαρωνικού, τις βόρειες Κυκλάδες, το βόρειο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Ένα πακέτο διακοπών 14 διανυκτερεύσεων με fly-drive – Fly-Drive Highlights of Central Greece – κοστίζει από 1.589 £, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων, διαμονής B&B και ενοικίασης αυτοκινήτου.

Η Sunvil έχει επίσης δύο νέες συνεργασίες για ιστιοπλοΐα στα νησιά μας.

Επιπλέον, ο ταξιδιωτικός πράκτορας προσφέρει διαλείμματα στην πόλη και διακοπές με δύο προορισμούς που συνδυάζουν ένα διάλειμμα στην Ελλάδα με την Αλβανία ή την Κύπρο.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα