Cvent: Η Αθήνα 14ος καλύτερος MICE προορισμός στην Ευρώπη – 2 ξενοδοχεία της στα 50 καλύτερα για το 2024

14 May 2024, 15:58 | ΤΑΣΕΙΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Cvent: Η Αθήνα 14ος καλύτερος MICE προορισμός στην Ευρώπη – 2 ξενοδοχεία της στα 50 καλύτερα για το 2024

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Αθήνα είναι ο 14ος καλύτερος συνεδριακός προορισμός στην Ευρώπη για το 2024, σύμφωνα με τις ετήσιες λίστες κορυφαίων προορισμών και ξενοδοχείων για συνέδρια στον κόσμο που παρουσιάζει ο πάροχος τεχνολογίας συνεδρίων και εκδηλώσεων Cvent.

Επιπλέον, το InterContinental Athenaeum Athens βρίσκεται στην 7η θέση της Ευρωπαϊκής κατάταξης των καλύτερων συνεδριακών ξενοδοχείων για αυτή τη χρονιά. Το ξενοδοχείο είναι από τα μεγαλύτερα για εκδηλώσεις στην Αθήνα. Διαθέτει συνεδριακό χώρο επιφάνειας 56.000 τ. ποδιών και 35 αίθουσες συναντήσεων, αλλά και εγκαταστάσεις high-tech και εξαιρετική εξυπηρέτηση που το καθιστούν έναν από τους ιδανικούς χώρους MICE στην Ευρώπη, αναφέρει η Cvent.

Επίσης, στην ίδια κατάταξη, στη θέση 47, εντοπίζεται το Divani Caravel Hotel.

Τα βραβεία ανέδειξαν την αφρόκρεμα του παγκόσμιου συνεδριακού τουρισμού ανα περιοχές, βάσει ανάλυσης που προηγήθηκε σε επιχειρηματικούς ομίλους με αξία που υπερβαίνει τα 16 δισ. δολάρια.

Η κατάταξη αναδεικνύει ξενοδοχεία, χώρους και προορισμούς που έχουν αγκαλιάσει την τεχνολογία για να προσελκύσουν οργανωτές συνεδρίων, να ενισχύσουν τις πωλήσεις και τις προσπάθειες μάρκετινγκ και να προσφέρουν απίστευτες εμπειρίες.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα