Τουρισμός | ΤUI Γερμανίας: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2025 - Κρήτη, Ρόδος και Κως ακολουθούν τη Μαγιόρκα στις πτήσεις

17 May 2024, 14:34 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Τουρισμός | ΤUI Γερμανίας: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2025 - Κρήτη, Ρόδος και Κως ακολουθούν τη Μαγιόρκα στις πτήσεις

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά άνοιξε τις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2025 η TUI Γερμανίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πρώτος προορισμός είναι η Μαγιόρκα με 40 πτήσεις την εβδομάδα από γερμανικά αεροδρόμια και ακολουθούν η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως, με συνολικά 75 εβδομαδιαίες πτήσεις σε τρία ελληνικά νησιά. Η Φουερτεβεντούρα, η Τενερίφη και η Γκραν Κανάρια μαζί έχουν 50 εβδομαδιαίες συνδέσεις.

Στις κρατήσεις των ξενοδοχείων υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μονάδων, συμπεριλαμβανομένων των δικών της brand, όπως αυτά των Robinson, Magic Life, TUI Blue και Riu.

Η αεροπορική εταιρεία του ομίλου TUI Fly ξεκινά επίσης το καλοκαίρι του επόμενου έτους ως «πρωτοπόρος μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών διακοπών»: περισσότερες από 550 συνδέσεις με 26 ηλιόλουστους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα πτήσεων.

Με 150 πτήσεις την εβδομάδα το καθένα, τα αεροδρόμια αναχώρησης του Ανόβερου και του Ντίσελντορφ θα προσφέρουν τις περισσότερες συνδέσεις το επόμενο έτος. «Αυτό το καλοκαίρι ξεκινάμε νέες απευθείας πτήσεις προς τη Βάρνα και το Μπουργκάς, οι οποίες ήδη πωλούν τόσο καλά που τις προσφέρουμε ήδη για το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο επικεφαλής της TUI Γερμανίας Στέφαν Μπάουμερτ. Επιπλέον, διευρύνονται οι πτήσεις στα Κανάρια Νησιά, στις πτήσεις προς Λανθαρότε, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη από το Ανόβερο.

Τρία εκατομμύρια αεροπορικές θέσεις

Συνολικά, τα 23 Boeing 737 του στόλου  της TUI Fly με περίπου τρία εκατομμύρια θέσεις θα αναχωρούν από πέντε γερμανικά αεροδρόμια. Το αεροδρόμιο του Ανόβερου έχει περισσότερες από 740.000 θέσεις και ακολουθούν το Ντίσελντορφ και η Φρανκφούρτη. 

Άλλα ξενοδοχεία από το χαρτοφυλάκιο καθώς και πρόσθετες πτητικές συνδέσεις πρόκειται να ενεργοποιηθούν σταδιακά.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα