Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι

29 Apr 2024, 10:10 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Air France |  Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μια πτήση από το Παρίσι (αεροδρόμιο Charles de Gaulle) προς Καλαμάτα προσθέτει η Air France από τις 9 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου 2024. H πτήση θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο.

Για το καλοκαίρι, η Air France επεκτείνει το δίκτυό της και συνεχίζει την ανανέωση των καμπινών στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Το πρόγραμμα προβλέπει: 

  • 189 προορισμούς σε 74 χώρες.
  • Νέα δρομολόγια από το Παρίσι-Charles de Gaulle, εκτός από την Καλαμάτα, προς το Φοίνιξ (ΗΠΑ), Βερόνα και Narvik-Lofoten (Νορβηγία).
  • Συνεχίζεται, επίσης, η παρουσίαση των καμπινών μεγάλων αποστάσεων.

Μακρινοί προορισμοί: Αύξηση χωρητικότητας κατά 9%. Πτήσεις προς 85 προορισμούς

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική. Συγκεκριμένα:

  • Επαναφέρει τις πτήσεις προς τη Μινεάπολη (Μινεσότα), με μια καθημερινή πτήση.  
  • Εγκαινιάζει μια νέα απευθείας πτήση μεταξύ Παρισιού - Charles de Gaulle και Φοίνιξ (Αριζόνα), τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφη Boeing 787-9.
  • Επεκτείνει την απ’ ευθείας σύνδεση με το Raleigh-Durham (Βόρεια Καρολίνα) που εγκαινιάστηκε τον χειμώνα του 2023, και αυξάνει τον αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων στις 7, από 3 που ήταν την χειμερινή περίοδο.  

Κατά την περίοδο του Φεστιβάλ των Καννών, η Air France θα  έχει δύο ειδικές πτήσεις μεταξύ Los Angeles (ΗΠΑ) και Νίκαιας (Γαλλία), με Airbus A350-900s εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες καμπίνες. Αυτό το καλοκαίρι η Air France θα πετάει προς τις ΗΠΑ περισσότερες από  210 φορές την εβδομάδα, εξυπηρετώντας συνολικά συνολικά 17 προορισμούς. Θα προσφέρει επίσης σχεδόν 60 πτήσεις προς 5 πόλεις στον Καναδα.

Παράλληλα με τη διεύρυνση του δικτύου της στη Βόρεια Αμερική, τα πλάνα της εταιρείας για το καλοκαίρι του 2024 περιλαμβάνουν επίσης:  

  • Ανάπτυξη της καθημερινής σύνδεσης με το Άμπου Ντάμπι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) από το Παρίσι-Charles de Gaulle που εγκαινίασε τον χειμώνα του 2023 και μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
  • Επανέναρξη της απ΄ ευθείας πτήσης προς Νταρ Ες Σαλάμ (Τανζανία) που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2023, με 3 πτήσεις την εβδομάδα ως συνέχεια της Ζανζιβάρης. 
  • Περισσότερες πτήσεις προς Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένων 2 καθημερινών πτήσεων μεταξύ Παρισιού-Charles de Gaulle και Τόκιο-Haneda, και 4 πτήσεων την εβδομάδα προς Τόκιο-Narita.
  • Αυξημένη συχνότητα σε σημαντικά δρομολόγια στην Αφρική και τον Ινδικό Ωκεανό. Κοτονού (Μπενίν) και Ανταναναρίβου (Μαδαγασκάρη) θα συνδέονται με το Παρίσι πλέον με καθημερινές πτήσεις. Θα υπάρχουν επίσης δύο καθημερινές πτήσεις προς το Καμερούν, που θα μοιράζονται μεταξύ Γιαουντέ και Ντουάλα. Οι πτήσεις προς τα Μπραζαβίλ (Δημοκρατία του Κογκό) θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A350-900.

Η συνολική χωρητικότητα της εταιρείας στους προορισμούς μεγάλων αποστάσεων αυξάνεται κατά 9% σε σχέση με το 2023.

Η ανανέωση των καμπινών στα αεροσκάφη Boeing 777-300ER και Airbus A350-900 συνεχίζεται 

Η ανανέωση των αεροσκαφών 777-300ER και Airbus A350-900 με τις πιο νέες καμπίνες μεγάλων αποστάσεων θα συνεχιστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το νέο αυτό προϊόν, διαθέσιμο στη Business, Premium Economy and Economy, αποτελεί κεφάλαιο της νέας εμπειρίας ταξιδιού της εταιρείας.  

Μετά τη Νέα Υόρκη-JFK, τη Νέα Υόρκη-Νιουάρκ, την Ουάσινγκτον DC, τη Βοστώνη, το Χιούστον, το Ρίο ντε Τζανέιρο, τη Μπανγκόκ, το Ντακάρ, το Τόκιο-Χανέντα, το Χονγκ Κονγκ, τη Σεούλ-Ιντσον, τη Σανγκάη και το Γιοχάνεσμπουργκ, οι νέες αυτές καμπίνες θα είναι διαθέσιμες φέτος το καλοκαίρι και στις πτήσεις προς Τορόντο, Σικάγο, Βανκούβερ, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Παπεέτε, Μεξικό και Τόκιο-Ναρίτα.  

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα