Μάιος, μήνας εκδηλώσεων για την Κατερίνη

08 May 2024, 07:24 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Μάιος, μήνας εκδηλώσεων για την Κατερίνη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πλούσιος προβλέπεται να είναι ο μήνας Μάιος για την πόλη της Κατερίνης, όπου θα διεξαχθούν διάφορες ενδιαφέρουσες δράσεις, όπως είναι το Street Food Festival και η έκθεση Open Road To Kragujevac.

Ειδικότερα, από τις 9 έως τις 13 Μαΐου στην κεντρική αρτηρία του δημοτικού πάρκου της Κατερίνης, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή ψυχαγωγικής δράσης Street Food Festival, η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες γαστρονομικές προτάσεις και έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Παράλληλα, με αφορμή την επικείμενη αδελφοποίηση της Κατερίνης με τη Σερβική πόλη του Κραγκούγιεβατς, από τις 10 έως τις 13 Μαΐου διοργανώνεται υπαίθρια έκθεση με έργα Σέρβων Καλλιτεχνών,  στο πλαίσιο της εκδήλωσης Open Road To Kragujevac.

Οι ανωτέρω εκδηλώσεις αναμένεται να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες και να διαμορφώσουν ελκυστικές προτάσεις για την διεύρυνση των ημερών διαμονής αλλά και την επαναληψιμότητα στην αναζήτηση του τουριστικού προορισμού από επισκέπτες που παραδοσιακά επισκέπτονται την περιοχή, όπως και νέους ταξιδιώτες, Έλληνες και ξένους.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα