Τουρισμός | jet2: Aναβλήθηκαν για το Σάββατο οι σημερινές πτήσεις προς Σκιάθο, λόγω κακοκαιρίας

10 May 2024, 10:38 | TOUR OPERATORS

TornosNews.gr

Τουρισμός | jet2: Aναβλήθηκαν για το Σάββατο οι σημερινές πτήσεις προς Σκιάθο, λόγω κακοκαιρίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Jet2 προειδοποίησε τους παραθεριστές που πρόκειται να πετάξουν για τη Σκιάθο σήμερα (Παρασκευή) από 7 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου ότι οι πτήσεις αναβλήθηκαν για αύριο (Σάββατο), λόγω των ισχυρών ανέμων και καταιγίδων που προβλέπονται για το ελληνικό νησί.

Η Jet2 εξέδωσε συναγερμό για τη Σκιάθο στην ιστοσελίδα της στις 4.15 π.μ. σήμερα. Όπως επισημαίνεται, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε προειδοποιήσεις για «ισχυρές καταιγίδες» στη Σκιάθο.  

Η Jet2 εξυπηρετεί το νησί από επτά αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για τη Σκιάθο την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, έχουμε αναβάλει όλες τις πτήσεις της Σκιάθου μέχρι αύριο. 

«Αν ταξιδεύετε στη Σκιάθο σήμερα, παρακαλούμε να μην πάτε στο αεροδρόμιο.

«Εάν πρόκειται να επιστρέψετε στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα, συνεχίστε να ελέγχετε τον ιστότοπό μας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας επίσης μέσω κειμένου και email.

«Ζητούμε συγγνώμη για αυτήν την αλλαγή που δυστυχώς είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας.

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, υπογραμμίζοντας ότι προς τούτο μια μεγάλη ομάδα συνεργατών της εργάζεται σκληρά από τα κεντρικά γραφεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στους επιβάτες μόνο για πτήσεις προσφέρθηκε δωρεάν αλλαγή στην επόμενη διαθέσιμη πτήση προς το νησί ή δυνατότητα ακύρωσης με πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Οι πελάτες με πακέτα διακοπών μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για να διευθετήσουν τις διακοπές τους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα