MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

22 Apr 2024, 10:31 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Διαμονή δύο διανυκτερεύσεων μπορούν να προσθέσουν στο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα οι επιβάτες της MSC Cruises, διευρύνοντας την κρουαζιέρα σε 9 ή 10 διανυκτερεύσεις.

Το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2024 με τίτλο  "stay and cruise" περιλαμβάνει ένα νέο πρόσθετο πακέτο με το οποίο οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν διαμονή δύο διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην Αθήνα, τη Βενετία και τη Ρώμη, σε ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων στο Μαϊάμι  ή σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στη Νέα Υόρκη για την κρουαζιέρα τους.

Η προσφορά περιλαμβάνει μεταφορά από και προς το πλοίο και μισή μέρα εκδρομή στην πόλη.

Ο Antonio Paradiso, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, δήλωσε ότι οι επισκέπτες επιθυμούν να εξερευνούν νέους προορισμούς και αυτός είναι ο λόγος για το νέο πρόγραμμα "διαμονή και κρουαζιέρα". Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν "μερικούς απίστευτους προορισμούς", πριν ή μετά την αναχώρηση σε μια κρουαζιέρα της MSC.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε διάφορα ταξίδια της MSC Cruises το καλοκαίρι του 2024 στη Μεσόγειο και την Καραϊβική.

Για ταξιδιώτες σε μια κρουαζιέρα στη δυτική ή την ανατολική Μεσόγειο, που επιθυμούν να εξερευνήσουν περισσότερο τη Ρώμη, η προσφορά συνδέεται με τα κρουαζιερόπλοια MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Musica, MSC Seaside και MSC Seaview από την Civitavecchia πριν ή μετά την κρουαζιέρα τους.

Το πρόσθετο πακέτο για τη Βενετία είναι διαθέσιμο πριν ή μετά την κρουαζιέρα με τα MSC Armonia, MSC Lirica και MSC Sinfonia από τη Marghera-Venice.

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με το MSC Opera, που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά, μπορούν να επιλέξουν να παρατείνουν τις διακοπές τους στην Αθήνα πριν από την κρουαζιέρα τους.

Μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση για τα δρομολόγια της Καραϊβικής στο MSC Seascape που αναχωρούν από το Μαϊάμι για μια επιπλέον διήμερη διαμονή στο Μαϊάμι πριν από την κρουαζιέρα.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρατείνουν το πρόγραμμά τους στη Νέα Υόρκη πριν από την κρουαζιέρα με το MSC Meraviglia που αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα