DER Τουριστική Ξενοδοχειακή Λήμνος | Η αποχώρηση από το Porto Myrina και η διαδικασία εκκαθάρισης

15 May 2024, 06:25 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

DER Τουριστική Ξενοδοχειακή Λήμνος | Η αποχώρηση από το Porto Myrina και η διαδικασία εκκαθάρισης

Facebook Twitter Linkedin

Η DER Τουριστική Ξενοδοχειακή Λήμνος Μον. Α.Ε. έχει αποχωρήσει από τη διαχείριση και την εκμετάλλευση του ξενοδοχείου PORTO MYRINA PALACE που εδρεύει στην Μύρινα και πλέον ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η PORTO MYRINA PALACE.

Επίσης, η DER Τουριστική Ξενοδοχειακή Λήμνος Μον. Α.Ε. βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης και έχει προχωρήσει σε κατάργηση των κωδικών δραστηριοτήτων από την ΑΑΔΕ. Ως συνέπεια, η DER Τουριστική Ξενοδοχειακή Λήμνος Μον. Α.Ε. κατέθεσε στο Δήμο Λήμνου αίτηση λύσης των συμβάσεων μίσθωσης αιγιαλού που έχουν συναφθεί με τον Δήμο. Από την πλευρά του ο Δήμος έκανε αποδεκτή την αίτηση και προχώρησε στην παύση - ανάκληση των εν λόγω συμβάσεων.

Σημειώνεται ότι το Porto Myrina Palace είχε μισθωθεί από την Apollo Travel Group, θυγατρικής του ομίλου DER Touristik. Τα εγκαίνια έγιναν προς τα τέλη Μαΐου του 2022. Παραβρέθηκε μάλιστα ο τότε υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. Τότε ανακοινώθηκε ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το ξενοδοχείο θα φιλοξενεί τουρίστες και τους υπόλοιπους μήνες θα λειτουργεί ως αθλητικό ξενοδοχείο. Αναφέρθηκε ότι το ξενοδοχείο έλαβε την έγκριση της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την προετοιμασία των αθλητών της στις εγκαταστάσεις του.  

Διαβάστε σχετικά

Εγκαίνια για το Porto Myrina Palace στη Λήμνο | Δεύτερο ξενοδοχείο του Apollo στην Ελλάδα για αθλητικό τουρισμό

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα