Ο Βόλος προβάλλεται τουριστικά στην Κρήτη | Κλειδί η αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου - Νέας Αγχιάλου

15 May 2024, 06:25 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ο Βόλος προβάλλεται τουριστικά στην Κρήτη | Κλειδί η αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου - Νέας Αγχιάλου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Βόλου αναμένεται να συμμετάσχει σε δράση προώθησης του προορισμού στην Κρήτη.

Πρόκειται για  στοχευμένη δράση προβολής και ενημέρωσης επαγγελματιών του τουρισμού και Μέσων ενημέρωσης της Κρήτης, που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 23 Μαΐου.

Σκοπός της δράσης είναι η αξιοποίηση της αεροπορικής σύνδεσης του Βόλου και του Ηρακλείου με το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου και η προσέλκυση επισκεπτών από την Κρήτη προς τον προορισμό. Η δράση θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του προορισμού σε Γραφεία Τουρισμού των Νομών της Κρήτης και της αεροπορικής σύνδεσης, την παροχή προτάσεων τουριστικών προγραμμάτων διακοπών, προσαρμοσμένων στις πτήσεις από και προς τον προορισμό, και την παράθεση των επιλογών δράσεων, διαμονής, εμπειριών και υπηρεσιών υποστήριξης των προγραμμάτων στην περιοχή του Βόλου και Πηλίου.

Η στόχευση είναι διπλή καθώς μέσα από την συμμετοχή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης προωθείται η γενική ενημέρωση του κοινού της Κρήτης για τον προορισμό και μέσα από την στοχευμένη δράση προετοιμασίας πακέτων – προτάσεων διακοπών προωθείται η συμπερίληψη του προορισμού στις προτάσεις των γραφείων της Κρήτης προς τους ενδιαφερόμενους. Συμπληρωματικά με την συμμετοχή στην δράση και της αεροπορικής εταιρείας, γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης της πληρότητας των αεροπορικών συνδέσεων και παρακίνηση για πιθανή ενίσχυσή τους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα