Εκλογές στην Ε.Ξ. Ρόδου | Συνεχίζονται οι πρωτιές για τον Γιάννη Χατζή - Ποιος αναλαμβάνει πρόεδρος

15 Dec 2023, 16:55 | ΠΟΞ

TornosNews.gr

Εκλογές στην Ε.Ξ. Ρόδου | Συνεχίζονται οι πρωτιές για τον Γιάννη Χατζή - Ποιος αναλαμβάνει πρόεδρος

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, μια από τις μακροβιότερες και μεγαλύτερες ξενοδοχειακές ενώσεις της χώρας.  Συνολικά για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., που θα απαρτίζεται από 16 μέλη, ψήφισαν 291 ξενοδόχοι.  

Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας ήταν η πετυχημένη παρουσία του νέου προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννη Χατζή, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης για το νέο Δ.Σ., συγκεντρώνοντας 180 ψήφους.  

Ακολούθησε ο Ιωάννης Παπαβασιλείου με 168 ψήφους, ο οποίος αναμένεται να είναι και ο νέος πρόεδρος της ΕΞΡ και να διαδεχθεί τον Μανώλη Μαρκόπουλο.  Μέσα σε χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας ο κ. Χατζής αναμένεται να συγκαλέσει τα μέλη που εκλέχθηκαν, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ..   

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές που διεξήχθησαν τον περασμένο Οκτώβριο στο κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των ξενοδόχων, την ΠΟΞ,  ο κ. Χατζής είχε εκλεγεί πρώτος με 94 ψήφους. Δεύτερος είχε εκλεγεί ο Ευγένιος Βασιλικός, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής & Αργοσαρωνικού – ΕΞΑΑΑ, ο οποίος είχε λάβει 88 ψήφους.  

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα