Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays

30 Apr 2024, 07:08 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη διοργάνωση προγράμματος φιλοξενίας και ξενάγησης στο νησί της Ρόδου, 6 δημοσιογράφων και ενός ταξιδιωτικού πράκτορα της εταιρείας Jet2Holidays από το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των 5 ημερών το οποίο θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 13 Μαΐου, περιλαμβάνει τα εξής:

-9 Μαΐου, ημέρα άφιξης, παραλαβή από το αεροδρόμιο και μεταφορά στο ξενοδοχείο διαμονής.

-10 Μαΐου, ξενάγηση - πραγματοποίηση εκδρομής στις Πηγές Καλλιθέας με coffee break και στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, με παροχή μεσημεριανού γεύματος. Περιήγηση στο Μαντράκι και στην πόλη της Ρόδου με Coffee break, μεταφορά στο Μόντε Σμιθ και επιστροφή στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου για παροχή βραδινού γεύματος, μεταφορά στο ξενοδοχείο.

-11 Μαΐου, ξενάγηση – πραγματοποίηση εκδρομής στη Λίνδο με Coffee break και παροχή μεσημεριανού γεύματος, Boat Tour στην θαλάσσια περιοχή της Λίνδου και μετάβαση στη Λαχανιά και το Πρασονήσι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο.

-12 Μαΐου, ξενάγηση - πραγματοποίηση εκδρομής στις 7 πηγές, Φουντουκλή, Προφήτη Ηλία και στα Απόλλωνα, παροχή μεσημεριανού γεύματος και καφέ στα Απόλλωνα. Μετάβαση στην Κρητηνία με παροχή βραδινού γεύματος και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

-13 Μαΐου, ημέρα αναχώρησης, μεταφορά στο αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι σε κάθε εκδρομή οι φιλοξενούμενοι θα συνοδεύονται από ξεναγό, ενώ θα παρέχονται εισιτήρια για είσοδο τους σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα